Šta je novo?

NIS - Naftna industrija Srbije

Ne bi da su mogli da zavše kao što su planirali za 10 dana.
Ova tvrdnja je razlog zbog kojeg neću uletati u off-topic sa tobom jer tema nije rat u Ukrajini, nego NIS. Ti si ipak blistavi um u odnosu na sve ovdašnje forumaše jer znaš za ruski desetodnevni plan koji nikada niko nije objavio, ali evo zato postoji Beobuild forum i ti da to podeliš sa nama 🤡

Ova tvrdnja je razlog zbog koje neću uletati u off-topic sa tobom jer tema nije rat u Ukrajini, nego NIS. Ti si ipak preveliki um u odnosu na sve ovdašnje forumaše jer znaš za ruski desetodnevni plan koji nikada niko nije objavio, ali evo zato postoji Beobuild forum i ti da to podeliš sa nama 🤡

Bravo. Imaš svog idola Putina koji je to rekao u više navrata pre agresije. Jasno je da se putinoid od svih stvari u threadu uhvatio baš za tu gde se priča negativno o "majčici Rusiji", a kada mu se ne sviđa odgovor kreće sa uvredama. Jednostavno, preskoči sledeći put takav post i pošteti nas gluposti. Mislim, pošto sada odjednom nećeš u "offtopic".

Što se tiče NIS-a, nemam šta da polemišem sa tobom, pošto sve to što si napisao je već pisano i diskutovano na prethidnim stranama, pa uzmi pročitaj.
Zaboravih na ovo da odgovorim, niko pre mene na ovoj temi nije pisao o Gazprom banci i Microsoftu u korelaciji sa NIS-om, korisni su svi detalji iz prve ruke koji mogu da se saberu na jednom mestu poput ovog foruma, nekome će to značiti zbog sklapanja šire slike u vezi sa temom.
Preleteo si sve što sam napisao o NIS-u jer si bio pod utiskom uvodnog dela mog inicijalnog komentara, što se i moglo očekivati od nekoga ko veruje da Rusi kradu veš mašine po Ukrajini jer nemaju dovoljno čipova za svoje rakete.

Zaboravih na ovo da odgovorim, niko pre mene na ovoj temi nije pisao o Gazprom banci i Microsoftu u korelaciji sa NIS-om, korisni su svi detalji iz prve ruke koji mogu da se saberu na jednom mestu poput ovog foruma, nekome će to značiti zbog sklapanja šire slike u vezi sa temom.
Preleteo si sve što sam napisao o NIS-u jer si bio pod utiskom uvodnog dela mog inicijalnog komentara, što se i moglo očekivati od nekoga ko veruje da Rusi kradu veš mašine po Ukrajini jer nemaju dovoljno čipova za svoje rakete.

Za veš mašine ne znam, ali maslac po supermarketima kradu... Kriza je.

Ne znam zašto misliš da je to neka super-insajderska informacija?

Mnogo veći problem za NIS je bio što su im npr. Honeywell i SAP otkazali 2012. podršku i saradnju, u vreme kada je JANAF zabranio tranzit ruske nafte. Svakako je i saradnja sa MSFT-om bitna. Za Srbiju je loše da ima kompaniju koja je sankcionisana, bilo je loše pre tri godine, biće i ubuduće dok se to ne reši.

Piši o temi, a ne kritikuj mišljenje drugih članova i ne vređaj, ovo nije ruski svet ili Telegram kanal...

Piši o temi, a ne kritikuj mišljenje drugih članova i ne vređaj, ovo nije ruski svet ili Telegram kanal...
Već drugi put ti se priviđaju uvrede, a od mene si dobio samo sarkazam i ironiju ne bih li nekako proširio tvoje uske vidike. Propaganda i defetizam vrišti iz svakog tvog komentara.

Već drugi put ti se priviđaju uvrede, a od mene si dobio samo sarkazam i ironiju ne bih li nekako proširio tvoje uske vidike. Propaganda i defetizam vrišti iz svakog tvog komentara.

RDJ-boring-meme-1.jpg

Па ако се путер краде што га нема, онда се сигурно вади паркет по освојеним селима и ложи по Москви заједно са заплењеним намештајем :)

Ево идем из ових стопа да купим нешто за ручак и да сликам шта има на полицама. Како лако наседате на пропаганду као да имате 6 година.

Ne zaboravi da kupiš i Dobry Cola i Stars Cofe. Možda ima toga i na pumpama Gasproma tamo. Mada, ne mora to da bude nužno loše... Kada su kod nas bile sankcije, Crvenka nije imala preliv i onaj žele, pa su prodavali samo onaj mekani keks iz Jaffa-e... Kasnije su to nažalost ukinuli sa ukidanjem sankcija. Ko zna, možda je ta Dobry Cola bolja od Coca Cole, a Stars Cofe mnogo bolji od Starbucks-a... Srećom, verovatno nećemo saznati na svojoj koži ponovo.

Nego, ima li šta novo oko sankcija NIS-u?

Poslednja izmena:
Прича о санкцијама НИСу је покушај скретања пажње са надстрешнице.
Сви који потенцирају ту причу желе да скрену пажњу са трагедије.
Што се тиче НИСа, одлични су сладоледи Коровка из Кореновки.

Ne zaboravi da kupiš i Dobry Cola i Stars Cofe. Možda ima toga i na pumpama Gasproma tamo. Mada, ne mora to da bude nužno loše... Kada su kod nas bile sankcije, Crvenka nije imala preliv i onaj žele, pa su prodavali samo onaj mekani keks iz Jaffa-e... Kasnije su to nažalost ukinuli sa ukidanjem sankcija. Ko zna, možda je ta Dobry Cola bolja od Coca Cole, a Stars Cofe mnogo bolji od Starbucks-a... Srećom, verovatno nećemo saznati na svojoj koži ponovo.

Nego, ima li šta novo oko sankcija NIS-u?

Пробали само на кокаколаљубцима експеримент, да из истих чаша пробају све коле: кока и добриј. Људи углавном нису били у стању да разликују укусе.

Ево као што сам обећао видео који сам направио за вас
на видеу је мој кратки коментар са датумом....

1. Не наседајте на пропаганду
2. Немојте држати страну никоме имамо ми своју бригу

Vrh