Rusi odavno nisu vlasnici ovog Lukoila što je kod nas, odnosno firma je registrovana u AustrijiZnači da će i Lukoil kod nas da padne pod sankcije isto kao i NIS.
Reče nam čovek ovde da je planiran remont od mesec dana kad se nafta potroši.Dok mi vidimo, ostade NIS bez nafte.
I dalje mi je fascinantno koliko brzo je ta vest isparila iz medijskog ciklusa.
Wow, ti si piskarajući ovde na forumu došao do velikih spoznaja u životu.Podaci o BDP-u za četvrti kvartal izlaze tek posle nove godine, tako da u tom smislu privid može još neko vreme da traje.
Mislim da poslednje 35 godine živimo u nekoj simulaciji.
Ovo je bilo očekivano.Oho
![]()
Vučić: Iz SAD stiglo upozorenje NBS, zbog mogućnosti da se na pumpama NIS-a plaća Dina karticom
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na Tv Pink rekao je da je iz SAD, koje su uvele sankcije NIS-u zbog ruskog udela, stiglo upozorenje Narodnoj banci Srbije zbog mogućnosti da se na pumpama NIS-a plaća Dina karticom. Dodao je da će se razgovarati sa Amerikancima da neko vreme to još...www.danas.rs
Moguće da su mislili da dinarski platni promet neće biti sankcionisan, pa ni Dina kartice.Meni je i dalje neverovatno da su oni mislili da Ameri neće izvaliti tu "foru" sa dina karticama
Kao glupi ameri šta oni znju, daj da mi furamo dinu
Sa druge strane to govori koliko nemaju nikakav plan šta i kako da rade osim da čekju da se situacija sama reši od sebe ili da urade šta im Rusi kažu.