- Učlanjen(a)
- 10.01.2007.
- Pohvaljen
- 45.274
Sa lososomJel imaš barem neku konstruktiivnu misao na moje postove?
Otvori oči svima
EDIT: @Igor dodješ mi barem sendič![]()
Sa lososomJel imaš barem neku konstruktiivnu misao na moje postove?
Otvori oči svima
Ja znam ko su mi buduće komšijeDa li stvarno pitate ko će mi biti komšije? I da li stvarno očekujete da će investitor reći isto, prvo što je tako nešto zabranjeno, obligacioni odnosi, drugo iako Vam kažu sigurno će reći sve naj o komsijama
Oduševljenje tvojim likom i delom , opušteno fico…samo napred!Jel imaš barem neku konstruktiivnu misao na moje postove?
Otvori oči svima
10ak danaKoliko dugo ste cekali da vam pravna sluzba posalje predugovor?
Znam da si neki članovi ovog foruma zbog kupovine te obavezne garaže i odustali od kupovine, tako da su ovakve poruke svima dobrodošleПоздрав свима! Ако има неко ко је купио или планира стан, а да му не треба гаража, заинтересован сам да уз договор ту гаражу ја купим. Може приватном поруком контакт..
Moj drug je bio izričito protiv garažno mesta, ne u Nemanjinom gradu i sada mu je dobro došlo, sačuvao je pare ali sa druge strane čeka po 45-90 minta za parking. Na kraju je uzeo u zakup parking za 45 eur ali 5 min niz Vojvode StepeS obzirom da je kupovina mesta bila obavezna, cini mi se da ce po zavrsetku projekta biti pregrst garaznih mesta za izdavanje ili prodaju
Vreme je novacMoj drug je bio izričito protiv garažno mesta, ne u Nemanjinom gradu i sada mu je dobro došlo, sačuvao je pare ali sa druge strane čeka po 45-90 minta za parking. Na kraju je uzeo u zakup parking za 45 eur ali 5 min niz Vojvode Stepe
Ne govorim to jer mislim da je kupovina mesta suvusna. Vodim se logikom da su investicioni kupci bili primorani da ga kupe, pa ce verovatno biti i njih koji ce hteti da ga prodaju.Moj drug je bio izričito protiv garažno mesta, ne u Nemanjinom gradu i sada mu je dobro došlo, sačuvao je pare ali sa druge strane čeka po 45-90 minta za parking. Na kraju je uzeo u zakup parking za 45 eur ali 5 min niz Vojvode Stepe
Jeste pitali dal mozete da kupite garazno mesto bez stana?Поздрав свима! Ако има неко ко је купио или планира стан, а да му не треба гаража, заинтересован сам да уз договор ту гаражу ја купим. Може приватном поруком контакт..
Nama su uvecali 8% na celokupni iznos.Dobro ste razumeli. Ukoliko se čeka 80% izgradnje cena se uvećava za 8%, ali samo za iznos koji se uplaćuje tada. U pitanju je povećanje cene radne snage i materijala na tržištu. Iskreno cena betona je skočila za 25% za poslednje 2 godine.
Jel ste pokušali da ispregovarate da vam povećaju samo na deo koji se plaća iz kredita?Nama su uvecali 8% na celokupni iznos.
Moja greska… jesu racunali na preostali iznos kamatu ali nam je ucesce bilo par hiljada vise nego sto smo racunali pa me to zbuniloJel ste pokušali da ispregovarate da vam povećaju samo na deo koji se plaća iz kredita?