Šta je loše sa tom pricomZnaci cigani ga grade, Ultra Kop i Brigate... Zanimljivo dokle su stigli sa tom pricom.
SNS firme povezane sa malverzacijama i namestenim tenderima itdŠta je loše sa tom pricom
SNS firme povezane sa malverzacijama i namestenim tenderima itd
Ne znam za Ultra Kop, ali Brigate je gradio i Elixir Garden, Vozdove kapije, SunnyVille...
![]()
Insajder: Firma vođe navijača Zvezde dobila posao od EPS-a
Građevinska firma „Ultra kop“, iza koje stoji jedan od vođa navijača Crvene zvezde Marko Vučković zvani Komandant, dobila je od Elektroprivrede Srbije (EPS) posao vredan više od 840.000 evra, otkriva Insajder. „Ultra kop“ je posao dobio zajedno s „Elektroizgradnjom“, firmom u vlasništvu Grada...www.krik.rs
Ne sporim, samo sam davao kontekst na sta se moze misliti kada se prica da je losa prica u pitanju.Jasno, ali Brigate je generalni izvodjac i gradiliste za sad deluje prilicno profesionalno.
2 dana, kad sam bio na potpisvanju ugovora bilo je par termina pre mene i posle mene, tako da verovatno i jeste malo guzva.Koliko ste čekali da dobijete avansni račun? Već sam ih cimao par puta, i svaki put evo saće, gužva je velika i ništa
mozda sam pogresio, slican je nazivI jeste sigurni da je Ultra kop, pošto ja kad sam prolazio par puta tuda video sam samo Elita Cop kamione
Zdravo. Ja sam potpisao u uplatio pre 15 dana. Nista mi nije stiglo.nista mi nisu javili. Par puta sam ih zvao kažu da to tek na kraju cu dobiti racun.2 dana, kad sam bio na potpisvanju ugovora bilo je par termina pre mene i posle mene, tako da verovatno i jeste malo guzva.
mozda sam pogresio, slican je naziv
Zdravo. Ja sam potpisao u uplatio pre 15 dana. Nista mi nije stiglo.nista mi nisu javili. Par puta sam ih zvao kažu da to tek na kraju cu dobiti racun.
PrekoCudno bas. Mi smo pre 3 dana uplatili i vec danas nam je stigao fiskalni racun…
U banci prebačena sredstva. I nikakav e-mail,nista preko pošte nije stiglo. Osim u banci nalog za prenos što su dali. Uplaćeno na račun vizantije što u ugovoru stoji .Cudno bas. Mi smo pre 3 dana uplatili i vec danas nam je stigao fiskalni racun…
Preko maila nam je stigao racun od Vizantije.
Proverite sa bankom da li su sredstva stigla na racun Vizantije. Ako ste iz banke dobili potvrdu da ste platili slikajte i posalji mailom Vizantiji. Moguce je da imaju mnogo uplata pa prosto ne stizu odmah svima da posalju.U banci prebačena sredstva. I nikakav e-mail,nista preko pošte nije stiglo. Osim u banci nalog za prenos što su dali. Uplaćeno na račun vizantije što u ugovoru stoji .
Stigla sve. Sa mog računa skinuto. Zvao sam legla uplata.tako su rekli.i to je to. Kažu dobicu e mail kad krene druga uplata. .Preko maila nam je stigao racun od Vizantije.
Proverite sa bankom da li su sredstva stigla na racun Vizantije. Ako ste iz banke dobili potvrdu da ste platili slikajte i posalji mailom Vizantiji. Moguce je da imaju mnogo uplata pa prosto ne stizu odmah svima da posalju.
Ja sam na ugovoru kod notara imao instrukcije o uplati. Sve što treba .i samo otiso u banku.Preko maila nam je stigao racun od Vizantije.
Proverite sa bankom da li su sredstva stigla na racun Vizantije. Ako ste iz banke dobili potvrdu da ste platili slikajte i posalji mailom Vizantiji. Moguce je da imaju mnogo uplata pa prosto ne stizu odmah svima da posalju.