Šta je novo?

Nemanjin grad [Stambeno poslovni kompleks]

Isti princip prodaje je bio za projekat palata Vizantija u Dragoslava Srejovica, isti je i investitor naravno i ocigledno se pridrzavaju tog principa, verovatno im se i tamo dobro pokazao. 2400e je bila cena po kvadratu, obavezna kupovina garaznog mesta, ali nisu dozvoljavali kreditnim kupcima manje od 50% ucesca, vec su zeleli sto vise u kesu odmah.

Vidim preko katastra da su prevedene sve parcele na Novu Vizantiju sa Elixira i na ceopu se vidi da je predmet izmenjen na novu Vizantiju.
Podnet je zahtev za izmenu građevinske dozvole i tu ćemo videti šta se sve promenilo.

Osim proceduralne izmene u vezi imena novog investitora videćemo da li menjaju stavke u vezi faza izgradnje, pošto koliko mi vidimo sve će biti u jednoj fazi umesto u 3 faze kako je Elixir prvobitno planirao i kako piše u trenutnoj dozvoli.

Mi smo bas bas bili zagrejani za ovaj projekat jos od maja kada je sve bilo u rukama Eliksira.
Ono sto nam ne odgovara je uslov da uz stan mora garaza. Nisam pitala a kako je kad neko zeli uz stan dva garazna mesta :)
Onda moze da oproste onima kojima garaza ne treba.

Ukoliko ostane da mora garaza i uslov visoko ucesce bez da se kupac obezbedi na neki nacin, mi cemo ovaj projekat preskociti. :(

Mi smo bas bas bili zagrejani za ovaj projekat jos od maja kada je sve bilo u rukama Eliksira.
Ono sto nam ne odgovara je uslov da uz stan mora garaza. Nisam pitala a kako je kad neko zeli uz stan dva garazna mesta :)
Onda moze da oproste onima kojima garaza ne treba.

Ukoliko ostane da mora garaza i uslov visoko ucesce bez da se kupac obezbedi na neki nacin, mi cemo ovaj projekat preskociti. :(
Koja je cena m2 i garaže?

Cene stanova i garaza su istaknute na sajtu. Konkretno mi smo bili zainteresovani za stanove do 55 m2, a to je 2600 plus pdv.
Garaza je tada bila 15000 + pdv. Sada su cenu promenili.

"Cena je fiksna nema pregovora i projekat se finansira iz sopstvenih sredstava.
Garaza uz stan obavezno.
Dinamika placanja fazno:
50%Predugovor
15 % Zavrsetak treceg sprata
15% Betonska konstrukcija
15% Fasada
5% Tehnicki

Sto se tice pomeranja zidova za sada ne, klima obicna ne moze da se doplati za inverter. Grejanje centralno kalorimetri.
Sada su trenutno u prebacivanju dokumentacije sa Eliksira na Vizantiju pa kad se to zavrsi mogu poslati predloge ugovora sa svim detaljima."

Cene stanova i garaza su istaknute na sajtu. Konkretno mi smo bili zainteresovani za stanove do 55 m2, a to je 2600 plus pdv.
Garaza je tada bila 15000 + pdv. Sada su cenu promenili.

"Cena je fiksna nema pregovora i projekat se finansira iz sopstvenih sredstava.
Garaza uz stan obavezno.
Dinamika placanja fazno:
50%Predugovor
15 % Zavrsetak treceg sprata
15% Betonska konstrukcija
15% Fasada
5% Tehnicki

Sto se tice pomeranja zidova za sada ne, klima obicna ne moze da se doplati za inverter. Grejanje centralno kalorimetri.
Sada su trenutno u prebacivanju dokumentacije sa Eliksira na Vizantiju pa kad se to zavrsi mogu poslati predloge ugovora sa svim detaljima."
iskreno funkcionišem tako da kada mi neko za sve odgovori sa "NE", "Ne može", "Nije opcija", koliko god da mi se potencijalno to nešto sviđa, stava sam takođe "NEKA HVALA"!

Da li ima neko od clanova da ih je skoro pozvao i da ali ima neke promene oko ucesca, fazama izgradnje i obavezne garaze ?
Meni malo neprijatno da ih opet cimam :)

Jel postoji projektno finansiranje iz kredita u ovoj fazi ili je samo keš?
Sa njihovog sajta:

Куповина стана, локала или гараже у комплексу Немањин град на кредит је могућа само за клијенте који могу ставити хипотеку на већ постојећу другу некретнину у свом власништву или у власништву чланова породице.

Банке ће одобрити кредит којим купац може исплатити 70-100% цене стана (уз додатни попуст од стране инвеститора, у односу на цене наведене у огласу) или исплатити обавезни аванс за стан од 50% по наведеним ценама у огласу.

Након изградње стана који се купује, банка ће скинути хипотеку са старог стана и пренети је на новоизграђени, ако је то жеља купца.
Опција са авансом од 20% и кредитирањем после 80% изграђености на овом пројекту не постоји.
Детаље о кредитној процедури, као и погодностима које даје инвеститор за исплату у целини и УниКредит банка, као финансијер инвеститора можете добити на доле наведене телефоне. Наравно, кредит можете потражити и од других банака, по свом избору.

Vrh