Šta je novo?

Nemanjin grad [Stambeno poslovni kompleks]

Pozdrav komšije
Može li se ovde računati na sunce do podneva?
Pogledajte prilog 257612

U zavisnosti od sprata na kojem je stan, poslovna zgrada će praviti senku u prvom delu dana, čak i tokom toplijeg dela godine u jutarnjim satima. Ali u drugom delu dana nema tih problema, jer u pitanju je zapadno / jugo-zapadno orijentisan stan. Još jedna prednost tog konkretnog stana je što gleda direktno na taj otvor, a ne u komšijski stan, tako da ništa ne zaklanja pogled, bolja privatnost, a i osunčanost u drugom delu dana tokom većeg dela godine.

Screenshot 1.png

U zavisnosti od sprata na kojem je stan, poslovna zgrada će praviti senku u prvom delu dana, čak i tokom toplijeg dela godine u jutarnjim satima. Ali u drugom delu dana nema tih problema, jer u pitanju je zapadno / jugo-zapadno orijentisan stan. Još jedna prednost tog konkretnog stana je što gleda direktno na taj otvor, a ne u komšijski stan, tako da ništa ne zaklanja pogled, bolja privatnost, a i osunčanost u drugom delu dana tokom većeg dela godine.

Pogledajte prilog 257658
Hvala za ovo :)
Mislio sam na stan obeležen strelicom, ne ovaj obojen u crveno. Samo sam koristio screenshot dostupnog stana sa sajta, moja greška da ovo ne pomenem, izvinjavam se.

Hvala za ovo :)
Mislio sam na stan obeležen strelicom, ne ovaj obojen u crveno. Samo sam koristio screenshot dostupnog stana sa sajta, moja greška da ovo ne pomenem, izvinjavam se.
Stan obeležen strelicom je severno-istočne orijentacije i nije odmah uz poslovnu zgradu tako da ćete imati jutarnjeg sunca, ali ne baš do podneva.
S obzirom da su lamele koje gledaju na Peke Dapčevića sigle do povučenog sprata možete i na samoj lokaciji proceniti koliko će biti osunčana ta strana.

I necemo biti povezani. Izmedju Stepe i NG ce se nalaziti bulevar sa 4 trake, plus 20-30m zelene povrsine.

Cak i dok se bulevar ne izgradi, nece se moci proci jer je tu “dzungla”.
Ja sam ovo pitala u direkciji i rekli su da ce se napraviti komunikacija sa Stepom. Bice put napravljen u ravni gde ce biti otprilike poslovna zgrada u Nemanjinom gradu i izbijace na ulicu Timocke divizije u Stepi (izmedju kafica Stepa i DZ u Stepi).

Ja sam ovo pitala u direkciji i rekli su da ce se napraviti komunikacija sa Stepom. Bice put napravljen u ravni gde ce biti otprilike poslovna zgrada u Nemanjinom gradu i izbijace na ulicu Timocke divizije u Stepi (izmedju kafica Stepa i DZ u Stepi).
Hvala Dragana na konkretnom odgovoru.

U kojoj direkciji ste pitali? Ako bude tako, to je sjajno.

Da li to onda znaci da ce biti ukrstanja sa SMT kad se izgradi, ili je to samo privremeno? Tesko mi je da poverujem da ce tu biti ukrstanja, jer prema dosadasnjem planu za SMT, planirano je samo ukrstanje sa Peka Dapcevica tu.

Vrh