- Učlanjen(a)
- 10.01.2007.
- Pohvaljen
- 47.645
Proveri na sajtu https://www.suncalc.org/
Hvala za ovoU zavisnosti od sprata na kojem je stan, poslovna zgrada će praviti senku u prvom delu dana, čak i tokom toplijeg dela godine u jutarnjim satima. Ali u drugom delu dana nema tih problema, jer u pitanju je zapadno / jugo-zapadno orijentisan stan. Još jedna prednost tog konkretnog stana je što gleda direktno na taj otvor, a ne u komšijski stan, tako da ništa ne zaklanja pogled, bolja privatnost, a i osunčanost u drugom delu dana tokom većeg dela godine.
Pogledajte prilog 257658
Stan obeležen strelicom je severno-istočne orijentacije i nije odmah uz poslovnu zgradu tako da ćete imati jutarnjeg sunca, ali ne baš do podneva.Hvala za ovo
Mislio sam na stan obeležen strelicom, ne ovaj obojen u crveno. Samo sam koristio screenshot dostupnog stana sa sajta, moja greška da ovo ne pomenem, izvinjavam se.
Ja sam ovo pitala u direkciji i rekli su da ce se napraviti komunikacija sa Stepom. Bice put napravljen u ravni gde ce biti otprilike poslovna zgrada u Nemanjinom gradu i izbijace na ulicu Timocke divizije u Stepi (izmedju kafica Stepa i DZ u Stepi).I necemo biti povezani. Izmedju Stepe i NG ce se nalaziti bulevar sa 4 trake, plus 20-30m zelene povrsine.
Cak i dok se bulevar ne izgradi, nece se moci proci jer je tu “dzungla”.
Ako bude tako to ce biti sjajno!Ja sam ovo pitala u direkciji i rekli su da ce se napraviti komunikacija sa Stepom. Bice put napravljen u ravni gde ce biti otprilike poslovna zgrada u Nemanjinom gradu i izbijace na ulicu Timocke divizije u Stepi (izmedju kafica Stepa i DZ u Stepi).
Hvala Dragana na konkretnom odgovoru.Ja sam ovo pitala u direkciji i rekli su da ce se napraviti komunikacija sa Stepom. Bice put napravljen u ravni gde ce biti otprilike poslovna zgrada u Nemanjinom gradu i izbijace na ulicu Timocke divizije u Stepi (izmedju kafica Stepa i DZ u Stepi).
U kojoj direkciji ste pitali? Ako bude tako, to je sjajno.Ja sam ovo pitala u direkciji i rekli su da ce se napraviti komunikacija sa Stepom. Bice put napravljen u ravni gde ce biti otprilike poslovna zgrada u Nemanjinom gradu i izbijace na ulicu Timocke divizije u Stepi (izmedju kafica Stepa i DZ u Stepi).