Kada smo već kod građanskog aktivizma, kod mene se desio večeras verbalni sukob. Naravno, kao i do sada, izostao je pljesak u 20h, ali je zato, tačno u 20:05 počelo lupanje u šerpe, pištaljke, zviždanje, puštanje tehno verzije "sa onim čuvenim VP što govore predsedniku". U jednom trenutku je jedan od komšija povikao: "Pokaži se da te vidim!". Tada je još jače krenulo udaranje iu šerpe, te se opet čuo glas: "Pokaži se pičko jedna!". Odgovor je bio još jače lupanje. Tada se ponovo začulo: "Saznaću ja ko si!". Nakon toga se začuo još jači odgovor lupanjem u šerpe od strane tog komšije koji je prozivan. Ovaj što je vikao, povukao se u svoj stan.
Od onog vremena kada sam bio mali, u mnogome se promenila struktura komšija, ali oni koji su tu koliko i ja, su u 95% fini i kulturni i nikada se nismo međusobno svađali, iako znamo otprilike ko za koga navija, i ko je za koju stranku. Predsednik zgrade , za koga imam samo reči hvale, angažovan je oko zgrade, 24/7, i nikad mu ništa nije problem. Prvobitno je bio član DS, a danas je SNS. Kad god je trebalo da se glasa, uvek sam davao glas za njega. I kad god je trebao pristanak stanara da se nešto odradi na zgradi, uvek sam davao potpis.