Šta je novo?

Narodni muzej

На инстаграму капитални експонати провирују.

Ево Мондријана, Монеа и наравно Реноара:

free jpeg images

Ne verujem, ja sam mislio da je to sve pokradeno..mada i ovo su 100% kopije... :kafa:

Iz Blica:Pogledajte prilog 1Kada sam čitao tendersku dokumentaciju, mislim da je pisalo da će se u svim izložbenim prostorima osim atrijuma-ugraditi parket, a ovde vidimo da su zadržane stare pločice u srednjovekovnom odeljenju.

Видех и ја текст у Блицу. Грозоморан квалитет фотографија...

Evo nekadašnjih trezora u kojima će sada biti numizmatika:Pogledajte prilog 2Priprema postamenata arheoloških eksponata-nikako ne uspevam da prokljuvim kako su je zamislili, verujem da će izgledati odlično:Pogledajte prilog 1Biblioteka:Izvor: Alo

Kompakt police za biblioteku A sta je u podrumima zgrade

Nece biti izlozena cela arheoloska zbirka jer nisu gotove neke vitrine. Mali deo ce biti izlozen za otvaranje.

Pa kad je vodja zapeo da se otvori na Vidovdan. Bolje da su pustili ljude na miru još mesec dana da sve urade kako treba.

To što sada fali neće biti gotovo ni za mesec dana već do kraja godine postepeno.

Razlog više da se muzej češće posećuje i prate promene..Miroslavljevo jevandjelje će biti izlagano samo deset dana godišnje, a radovi domaćih i stranih umetnika na papiru će će se povremeno smenjivati u stalnoj postavci, pošto papir ne trpi dugo izlaganje..

Ne znam ko mi je ovde bio gori, trapavi voditelj ili uzdržana direktorka:

[YouTube]https://youtu.be/-9_ZF8YsFrY[/YouTube]

Direktorka ima fantastičnu sposobnost da mnogo izgovori, a ne kaže ništa. Svaki intervju joj je isti i samo se ponavlja. Uostalom, ona ima 71 godinu i odavno je trebalo da bude u penziji. Za vreme njenog prvog direktorskog mandata stalna postavka je zatvorena, sada u svom drugom mandatu ima priliku da otvori Muzej, a onda bi na njegovo čelo trebalo da dodje neko mladji i sposobniji i udahne mu svežinu.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=546779#p546779:2ykc2mtg je napisao(la):
Vox91 » 23 Jun 2018 12:26 pm[/url]":2ykc2mtg]Direktorka ima fantastičnu sposobnost da mnogo izgovori, a ne kaže ništa. Svaki intervju joj je isti i samo se ponavlja. Uostalom, ona ima 71 godinu i odavno je trebalo da bude u penziji. Za vreme njenog prvog direktorskog mandata stalna postavka je zatvorena, sada u svom drugom mandatu ima priliku da otvori Muzej, a onda bi na njegovo čelo trebalo da dodje neko mladji i sposobniji i udahne mu svežinu.

Slažemo se potpuno. Bila je direktorka '96.

(Da ne spominjem što je bila na listi SNS-a, ali to je moj lični problem s njom).

Sala ispred biblioteke, fotka iz Novosti:

Novi izgled arheološke postavke u atrijumu, izvor: Novosti:

Вокс, Фјериниц - ви највише знате и имате највише информација, молим вас да нас известите ако се случајно непосредно пре отварања , рецимо у протеклих неколико дана, колекција Музеја обогатила за један или можда два лепа предмета из српског средњег века. :)

(ако нисте сигурни о чему причам слободно заборавите ову објаву)

Trebalo bi da jeste, videćemo kada se otvori postavka.. :wink:

Nemam jos uvek potvrdu mislim da im je prioritet otvaranje ali su upoznati sto je najvaznije.

Bravo care! :sesir: Pretpostavljam da sutra ideš u obilazak?

Takođe, jutros primetih da dodatno potkresuju drveće...

Vrh