Par stvari koje uočavam na ovim slikama-na ovoj drugoj po redu koju sam danas okačio vide se radovi u staroj šalter sali sa gvozdenim stubovima. Ona je je u poslednjih 50 godina bila ispregradjivana u male kancelarije, a bogata zidna dekoracija je bila zaklonjena panoima, ali sačuvana. Sada će u toj sali biti uredjena sala za predavanja, tj biblioteka sa čitaonicom ako sam dobro protumačio. To je ok, samo na ovoj današnjoj Tanjugovoj fotki ne vidim tu raskošnu zidnu dekoraciju, nadam se da neće opet ostati 50godina zaklonjena. Druga zamerka tiče se ovih plafonjerki u atrijumu na trećoj slici. Nekako mi je takvo osvetljenje staromodno, mogli su da smisle nešto lepše i modernije, ali da se lepo uklopi u ostatak enterijera. Opravdanje da se takvim svetiljkama čuva autentičnost atrijuma mislim da ne stoji, jer je taj atrijum nekada bio nova šalter sala banke i imao je staklenu tavanicu, koja je uklonjena kada je šezdesetih godina iznad tog atrijuma napravljena velika izložbena dvorana na drugom spratu.