Zna li neko koja je priča napuštenog objekta koji se nalazi između Dalmatinske i Vojvode Brane?
Verovatno je investitor otišao pod stečaj... Zgrada je bukvalno dovedena do pred kraj, krenula je i fasada da se postavlja, stolarija... Nema čuvara pa može lako da se uđe... I kad je bolje ograde, to bude na kratko, jer se neformalni stanari brzo vrate... Najgore je što gomilaju đubre, pa u pojedinim delovima nesnosno smrdi... Policija izlazi često kad klinci uđu da se igraju, pa neko od suseda pozove.
Pre godinu, dve dana bila su nađena 2 leša u oknima liftova... Ranije okna nisu bila obezbeđena pa je moglo lako da se upadne, mada upoznao sam neke od beskućnika odatle i ne bi me čudilo da su ta lica stradala nečijom namerom... Verovatno beskućnici, naši mediji dalje od senzacije nisu otišli, pa ne znamo ko su žrtve i kako su tačno stradali... Ili ja barem nisam našao... Sa jednim od beskućnika sam baš bio dobar, praktično smo se družili i on mi je ispričao da je jedan drugi, napao i teže povredio migranta koji tu isto pokušao da se skloni...
Pravio sam ovu video reportažu koji dan pred halloween... malo se slabije čuje, ali i onako vrtim istu ovu priču u krug...