Odlicno, super je sto je reklamacija prosla. Znaci da je u pitanju postpaid tag cim je firmino vozilo? Veoma je bitna informacija da li je postpaid ili prepaid jer prepaid ne bi smeo nikako da ode u minus, tj ako nemate kredita na prepaidu, nikako ne bi smela rampa ispred vas da se otvori. Za mobilnu telefoniju je postpaid zakon, ali za tag-ove za putarinu, kao i za bankovne kartice za online placanja, prepiad opcija je ubedljivo najbolja da se ne bi moglo otici u nezeljen minus. Mene pita prijatelj: "ne volim tag, sta ako ja krenem negde i nemam kredita?" ja kazem, sta ako krenes negde kolima i prazan ti rezervoar za gorivo, ili sta ako krenes negde autobusom, a nemas para za kartu? Od sada na glupave konstatacije koje imaju samo cilj da teraju inat, udaram kontru istom merom :kafa: ja bih sumirao ovu pricu oko za i protiv TAG uredjaja: kome treba, tj ko iole par puta izadje na autoput, ja bih ga molio (preklinjem cak) da ga kupi, jer ce tako mnogo olaksati zivot nama koji taj urejdaj imamo
ako si fizicko lice, ne vidim potrebu za postpaidom, samo tako sebi zagorcavas zivot. Kao sto imas mesecni budzet za cigare, alkohol, benzin, tako imas i verovatno i budzet za putarinu, jer ne kapiram voznju autoputem na "veresiju" i na "crtu". Ako si firma, onda je postpaid najbolji, ali edukacija zaposlenih (obavezno cekanje ispred kucice senzora dok onaj napred ne prodje, na bezbednoj udaljenosti. I preklinjem Puteve Srbije da na manjim rampama (a to su verovatne sve sem ove nove iz Vrcina....) da ne pustaju manuelno placanje i kartice na ENP traku, kolika god da je guzva. Samo u tim slucajevima ovo cudo elektronike moze da radi kako treba. Ako jos neko ima pozitivna/negativna iskustva, neka ih iznese, pa da naucimo svi ponesto :kk: