Ako se dobro secam, i kod mene je bilo slicno. Ja sam karticu dodao direktno preko HACa, jer mi je zabagovao proces registracije preko T4A.
Status na HACu je bio dan-dva "u obradi".
Nakon toga je pisalo da je tag aktivan
Da T4A upucuje na HAC, i kod mene je tu proces pukao jer mi nije prihvatio visa karticu.
Nakon toga sam otisao direktno na portal HAC, registrovao se(uneo ponovo sve licne podatke) i uneo karticu ponovo. Bilo u obradi dan- dva....
Bilo kako bilo, resio si, sto je najbitnije.
Izvinite ako je ovo već bilo objašnjavano, ali ne uspevam da nađem preko pretrage ništa.
Da li se za prijavu Toll4All za Hrvatsku, kao broj tablica unosi pravi broj tablica ili onaj virtuelni što je dodeljen tagu? Moj tag je kupljen u Pošti kao postpaid.
Obaveštavamo korisnike post-pejd sistema elektronske naplate putarina u R. Srbiji da je došlo do promena u načinu obračuna i da je odlukom JP “PUTEVI SRBIJE” broj 953-14410/25-7 i zaključkom Vlade R. Srbije, “Službeni glasnik RS”, broj 58/2025 od 03.07.2025. - svim korisnicima post-pejd sistema naplate putarina ukinut popust za blagovremeno plaćanje. Odluka je stupila na snagu 01.10.2025. godine
na srpskom ne vredi taj popust mislimU HR popust za post paid tag (pri tom može i SRB tag kod njih da se koristi) - 21,74%
Moram da te ispravim ali važi, ja svake nedelje putujem u HR sa SRB tagom koji je postpaid i radi besprekorno plus ima važeći popust od 21,74%.na srpskom ne vredi taj popust mislim
imaš i 33% popusta na TAG ako imaš sezonsku varijantu, od 1.11-30.4
Problem je sta će sve to da se ukine kada se pređe na novi sistem
Izgleda da je popust ostao na toll4all tagovima, a da je samo ovima iz enpay ukinut. Meni na AMSS toll4all uredno obračunava popust od 6% ceo oktobar.
Ево и мене са апдејтом:...snip...
Даћу им још недељу дана...