Kupio bih TAG uređaj u Pošti ili MTS-u. Zanima me da li su ti tagovi već podešeni na Postpaid režim? Da li ću moći da uvežem debitnu karticu i plaćam preko nje? Da li mogu da se registrujem sam preko sajta? Slabo poznajem ovu materiju, izvinjavam se 

Kupio bih TAG uređaj u Pošti ili MTS-u. Zanima me da li su ti tagovi već podešeni na Postpaid režim? Da li ću moći da uvežem debitnu karticu i plaćam preko nje? Da li mogu da se registrujem sam preko sajta? Slabo poznajem ovu materiju, izvinjavam se![]()
Hvala na odgovoru, interesuje me još Koliko vremena nakon registracije mora da prođe da bih mogao da koristim TAG?
Ишао си на онај као брзи ЕНЦ или обичан?Juče je isproban TAG u Hrvatskoj.
Registraciju odradio ujutru oko 10:00. Aktivan je postao nakon 2 sata (možda i ranije nisam pratio sve vreme).
Uredno prošao naplatne rampe Lipovac-Zagreb i Zagreb-Bregana. Ne mora da se stane, sa 2. brzinom se prolazi.
Danas, oko 9:00 HAC skinuo sa kartice parice, sa 22% popusta.
Brzi ENCИшао си на онај као брзи ЕНЦ или обичан?
Ја сам имао налог на ОпенБалкан, али не могу да се улогујем. Мислим да је Toll4All замена за ОБ. Вероватно да се не би именом ограничавали на Балкан, као и да не би звучало одбојно сусједима који се не сматрају балканцима.Međutim, uz TAG je stigao i treći čiji me QR-code vodi na https://openbalkan-etc.com/admin/login. Tu ne mogu da se ulogujem sa ovim postojećim mejlom i lozinkom, nikakve greške ne izbacuje, ništa mi nije jasno...
EDIT: Mislim da je ovaj treći papir za prepaid tagove, tako da ću da ga zanemarim
Nakačiš virtuelnu karticu sa određenom sumom, to ti dođe kao prepaid.Da li ovaj tag koji može da se koristi i u inostranstvu može da radi na pre paid principu?
Znači, uplatim određenu količinu para i on skida kako se prolazi kroz rampe.
To mi je značajno jer ne želim da vežem karticu na tag, a i auto koristi više ljudi.
Radi grčki TAG evo na 3 auta isproban, sa različitim tablicama u odnosu na one u njemu. Probali smo ga do Atine-Peloponeza i do Krfa, doduše svaki put preko Bugarske.Rekoh da otklonim nedoumice u vezi tagova!
Imam naš i grčki tag. Dao bih sestri oba da koristi kad ide za 2 dana u Grčku na odmor. Da li će raditi sa njihovim autom? Ista je kategorija vozila.
Čini mi se da je neko pisao da bi trebalo da radi ali bih voleo da mi neko to potvrdi. Da ne bude da im se rampe ne dižu.![]()