Šta je novo?

Naplata karata i kontrola - [ Beograd Plus,... ]

Mesec dana posle početka primene novog ugovora za potez 600 i prigradske linije, još uvek NIJEDAN nov autobus nije dobio GPS lociranje i najavu stajališta (pričam o streli).
Prvenstveno se misli na glanc nove plave konekte, iveko i cobre sa poteza 600.
Kakva je ovo c*ganija više BusLogic-a?! To što je puno novih autobusa ubačeno u saobraćaj ne znači da ne treba nijedan da ima makar GPS da mogu u aplikaciji ili na displeju da vidim gde je pa da planiram putovanje.
Pomislim da je u potpunosti isključen prevoz usled barikada, a nije (makar do uveče).
Imam razumevanja za barikade, nego što BusLogic opet me tera da gledam u pasulj bukvalno dok dođe 602, 604, 605.

Evo na primer vozila sa 711 su prošle godine dobila praćenje posle skoro mesec dana, ali su automatski dobila i najavu. Jer gospoda iz Bus Logica je sklona da ugradi praćenje ali ne i najavu.😒

IMG_5563.png

Ceo dan radi po malo, a sad je potpuo umrlo. Svi stajališni displeji takođe, kao i vozačke konzole. Kvalitet.

Jel uopšte ijedno lastrino vozilo ima zvučnu najavu?!
Не, Ластра је очигледно заборављена по том питању. Некад се знало, да бус плус валидатором сва возила од а до ш су имала најаву стајалишта ово сад се не зна часног крста што се овога тиче.

Zvuči neverovatno, ali ovo sad sa ShitLogicom je ogromno pranje para, toliko da je BusPlus bukvalno regularno ugovorena usluga, bez štete na budžet grada, kad se uporedi sa ovim sistemom.

Menjaju vozačeve kompjutere na mesečnom nivou, ubacuju kineske kase kao validatore, pa ih posle tri meseca gase, jer prevoz postaje besplatan, ugrađuju zvučnike za zvučnu najavu, dve godine je testiraju, a opet retko gde radi, unutrašnji displeji 50% povezani, drugi većinom ne radi, nova vozila nemaju opremu za praćenje mesecima, aplikacija nedeljom ima slobodan dan...

Da bog sačuva. Kakav smo mi sistem zamenili za ovo smeće....

Не, Ластра је очигледно заборављена по том питању. Некад се знало, да бус плус валидатором сва возила од а до ш су имала најаву стајалишта ово сад се не зна часног крста што се овога тиче.
70% strelinih vozila ima najavu. U Lasti samo Temse Avenue.

Vrh