Šta je novo?

Naplata karata i kontrola - [ Beograd Plus,... ]

Jel se još nekome možda čini da na pojedinim mestima i u pojedinim periodima, su se smanjile gužve u saobraćaju otkako je ukinuta naplata javnog prevoza?

Ne kažem da je super naravno, ima tu još mnogo da se radi. Ali čini mi se da je ponegde i ponekad malo manje nego što je bilo.

Jel se još nekome možda čini da na pojedinim mestima i u pojedinim periodima, su se smanjile gužve u saobraćaju otkako je ukinuta naplata javnog prevoza?

Ne kažem da je super naravno, ima tu još mnogo da se radi. Ali čini mi se da je ponegde i ponekad malo manje nego što je bilo.
Primetio sam da strogi centar grada ima manje automobila i nisu užasne gužve na Brankovom mostu.
Gazela je izuzetak, haos koliko automobila ima. Novi Beograd samo ujutru manje automobila ima.
Povećao se malo broj korisnika javnog prevoza, verovatno će još samo da raste.

Ukucam danas broj stajališta za liniju 3A kod BG buvljaka, kad ono pokazuje Grmovac, a tu je do juče bilo stajalište "Vareška" . Znači po mapi sada 3A ide iz Kneževca, pa preleće do Grmovca, a zatim se vraća u Košutnjak😆
Screenshot_2025-03-04_230641.jpg

Prilozi

• Screenshot_2025-03-04_121654.jpg
    Screenshot_2025-03-04_121654.jpg
    67,1 KB · Pregleda: 83
Најгоре што цео дан не ради. Ај нешто је испао неки проблем решите га за сат, два зар сте толико неспособни??? Очигледно да сте неспособни господо из БусЛогика.

Ja ne znam da li oni ista i rade po pitanju monitoringa... A i ubacivanja novih vozila

Сутра Гангула представља нови сајт Београд сад оно о чему је раније причао. Кад се буде опет хвалио око бесплатног превоза и куповином турских кршева за ГСП...

Јел су се и вама саме избрисале омиљене станице у апликацији или је то само мени?

Квазиконтролори јавног превоза "блеје" код сваког возача Крш Спораћа у сваком возилу. Картају шаха по ономе што видим.

Видим како (не)контролишу. Немају појма ни домаћи ни инострани. Напоље из градског.

Vrh