Bila mi je takva situacija jutros i samo ga je interesovalo koja sam mreža, i odeIma nova fora za Bele, ako nemaš kredita, a poslao si poruku i ona naravno ne dođe, ovaj te neće mlatiti.
Kažu da A1 ima problem oko plaćanja i ode dalje..
u kojim vozilima si snimao najavu? Konkretno me zanimaju 95 ili 27ENapravio sam kompilaciju zvučnih najava stajališta na linijama 3A, 17, 27E, 95 i Eko2. Ko hoće neka posluša. Kratak je video, dva ipo minuta.
Sent from my RMX3710 using Tapatalk
Najave su iz gore navedenih linija: 3A, 17, 27E, 95 i Eko2. Kao što čuješ na snimku, ne ide nekim redom, nego su nasumična stajališta sa ovih linija.u kojim vozilima si snimao najavu? Konkretno me zanimaju 95 ili 27E
E ajmo sad da ih bombardujemo sa prijavama za glasovnu najavu. Kad vide u koliko vozila to zapravo ne radi dobro, možda se ubrzaju hahaNego, da li ste videli da u app sad imamo opciju da prijavimo neispravnu glasovnu najavu?
Od jutros sam poslao 3.
Za 3A i Eko2 se ne sećam garažnih brojeva, ali bili su higer i eko higer. Na liniji 17 sam snimio u BMC 3535, na 27E higer 3433, na 95 ikarbus 944.u kojim vozilima si snimao najavu? Konkretno me zanimaju 95 ili 27E
Nego, da li ste videli da u app sad imamo opciju da prijavimo neispravnu glasovnu najavu?
Od jutros sam poslao 3.
definitivno je da su se ubrzali. Sećam se da je 3433 još u decembru imao probnu najavu. Na 3A sam naleteo na najavu u 3402 i 3444Za 3A i Eko2 se ne sećam garažnih brojeva, ali bili su higer i eko higer. Na liniji 17 sam snimio u BMC 3535, na 27E higer 3433, na 95 ikarbus 944.
U sve više BMC vozila je krenula da se ugrađuje. Radi i u nekoliko na 88.
koliko Doris tečnije i razgovetnije izgovara stajališta od Glušice.Postavio sam još jednu kratku kompilaciju glasovnih najava stajališta. Ovog puta sa linija 305, 704 i 709. Stajališta koja su u snimku: Školsko dobro, Boleč /groblje/, Boleč /pumpa/, Čardak, Put za institut, Put za Kaluđericu, Ustanička, Crkva Sv. Atanasija Velikog, Zemun /gornji grad/, Tršćanska.
Dobra je bila i Glušica. Najverovatnije je bilo do busplus aparata.Ne diraj mi Glušicu.
Да је Дорис на кенткартовом апарату то би већ било некст левелDobra je bila i Glušica. Najverovatnije je bilo do busplus aparata.
koliko su u stvari ti aparati u većini slučajeva bili neusklađeni i uvek su odjekivali.Да је Дорис на кенткартовом апарату то би већ било некст левел
mogu da zamislim kako bi to zvučalo.Да је Дорис на кенткартовом апарату то би већ било некст левел