relja
Professional
- Učlanjen(a)
- 13.12.2006.
- Pohvaljen
- 18.827
Mene brine što je spomenuo samo Google Play store ne i Apple. Nadam se da je samo neobaveštenost.
Mene brine što je spomenuo samo Google Play store ne i Apple. Nadam se da je samo neobaveštenost.
Пре бих рекао да су домен унапред обезбедили исти они који су урадили апликацију да неко не би заузео, сада само пребацују на ново. То ми је логичније објашњење.Domen na prodaju, izgleda da su se dogovorili nešto. Vidim da se i na apple storu preimenovala ova aplikacija.
Meni otvara sajt normalno.Domen na prodaju, izgleda da su se dogovorili nešto. Vidim da se i na apple storu preimenovala ova aplikacija.
sve mi se cini da se neko dosetio da kupi domen i lepo ga unovcibeogradplus.rs - Diese Website steht zum Verkauf! - Informationen zum Thema beogradplus.
Diese Website steht zum Verkauf! beogradplus.rs ist die beste Quelle für alle Informationen die Sie suchen. Von allgemeinen Themen bis hin zu speziellen Sachverhalten, finden Sie auf beogradplus.rs alles. Wir hoffen, dass Sie hier das Gesuchte finden!beogradplus.rs
"Beograd+ Karte
Beograd+ je mobilna aplikacija koja olakšava kupovinu karata za gradski prevoz u Beogradu. Aplikacija je kompatibilna sa novim Beograd Plus sistemom naplate koji je krenuo u Beogradu u maju 2023. godine.
.....
Copyright @ 2023 Šakal Software. All rights reserved."
Ovo nema veze sa gradom Beogradom i ovom novim JKP za naplatu karata.
Neko se dosetio da napravi aplikaciju za brzo slanje SMS kojima se kupuju karte.
Videćemo sutra kada (i ako) puste sistem u rad.
edit - jeste, sajt je na prodaju.
Pa ne znam da li će mu uspeti.sve mi se cini da se neko dosetio da kupi domen i lepo ga unovci
Jok, domen je registrovan nakon Šapićeve objave naziva, često se desi da se tako neko pametan “doseti” ideje. Danas je napravljena izmena na DNS-u, pa verovatno osoba pokušava da ga proda.Pa ne znam da li će mu uspeti.
Ali sad bar znamo zašto gradonačelnik insistira na terminu "Beograd plus" a sajt sa svim objavljenim informacijama se od početka zove "bgnaplata" (po JKP).
Isprobaj NSmart ili Nicard, to je to.Da li sam dobro ukačila da na novoj aplikaciji neće biti mape sa svim vozilima koji staju na određenoj stanici, nego će se ulaziti za svaku liniju posebno? Daleko nefunkcionalnije, ako je tako.
Upravo to, izašli su javnost sa imenom novog sistema ali se nisu setili da pre toga registruju domen (registrovan je 31. maja a Šapić je ime spomenuo par nedelja ranije) . Tamo verovatno niko ne sme ni da p***e bez da njega pita.Jok, domen je registrovan nakon Šapićeve objave naziva, često se desi da se tako neko pametan “doseti” ideje. Danas je napravljena izmena na DNS-u, pa verovatno osoba pokušava da ga proda.
Pogledajte prilog 167195
Manje-više kako se zove sistem, ne mora ime brenda da bude isto kao i ime preduzeća svakako.
Pripazi da umesto vremena dolaska busa za Medak slučajno ne kupiš mesečnu kartu.Sutra u 9.50 na N1 isprobavam novu Šapićevu aplikaciju za najavu dolaska GSP vozila koja kreće sa radom. Gledamo se
Evo ovde imaš link za aplikaciju.Postavi link ka aplikaciji.
Zar to nije upravo ona aplikacija o kojoj se priča da ima identično ime i veb-sajt domen, a nije prava stvar?Evo ovde imaš link za aplikaciju.
Belgrade bus tickets - Apps on Google Play
Buy tickets for Belgrade public transport with simple UIplay.google.com