od tri zla, iskustvo me naučilo da je najveće zlo kad je neko prirodno glup.Ovo je u rangu mesecnih karata za prevoz brodicem do ade. Neobrazovan, prirodno glup i bahat, dobitna kombinacija za ono sto se desava u gradu a tek ce
Otpravnici prop'o.Red vožnje je totalno rasulo, čekao jutros prvo 33 kod Hrama jedno pola sata i onda se pojave 3 zaredom,evo večeras čekam tramvaj pola sata u bulevaru i 20 minuta 23 kod Pošte.
Ovo je odsjaj zdravog razuma, ne bih tako daleko isao da prate forumIzgleda da stvarno prate ovaj forum
Тарифе - ЈКП „Наплата превозне услуге Београд“
ЦЕНОВНИК ЈАВНОГ ПРЕВОЗА ДНЕВНА И ВИШЕ ДНЕВНА КАРТА МЕСЕЧНА КАРТА ГОДИШЊА КАРТАbgnaplata.rs
"МЕСЕЧНА КАРТА
Извод из Службеног листа Града Београда, број 31 објављен 17. Мај 2023 године. Месечна карта је карта која важи за неограничен број вожњи у току календарског месеца. Месечна карта се може купити за вожњу на подручју једне зоне или за вожњу на подручју две зоне.
Месечне карте за наредни ЈУН месец, се купују од 01. Јуна па све до последњег дана у месецу, односно до 30. Јуна.
Пример: Месечна карта купљена 01. Маја или 10. Маја или 24. Маја 2023 године, важи до краја месеца у којем је купљена, односно важи до 31. Маја 2023 година"
Nismo mogli, nikad neću zaboraviti rekordno čekanje 307 od 2 sata, a nisam imao nikakvu informaciju šta se dešava, stajao sam i čekao i bio ubeđen da će doći svakog trenutka, ali autobusa jednostavno nije biloOd jutros i zvanicno nema pracenja vozila ni na aplikaciji ni na stanici ni preko SMS. Aplikacija radi ali ne prati ni jedno vozilo. To je to. Cekamo novu app koja ce biti ko zna kad Sto kaze jedan moj drugar koji vuce na sns stranu " pa sta mogli smo i pre bez toga" hahahahaha
Ovo je odsjaj zdravog razuma, ne bih tako daleko isao da prate forum
Ja i dalje vidim vozila sa displejima koji su povezani na BusPlus sistem. Pretežno Solarisi. Lako se raspoznaje, pošto je destinacija ispisana latinicom.Od jutros i zvanicno nema pracenja vozila ni na aplikaciji ni na stanici ni preko SMS. Aplikacija radi ali ne prati ni jedno vozilo. To je to. Cekamo novu app koja ce biti ko zna kad Sto kaze jedan moj drugar koji vuce na sns stranu " pa sta mogli smo i pre bez toga" hahahahaha
Meni na IOS-u radi app ali vozila nema, na androidu ista prica. Ni jedno vozilo se ne prati.Ja i dalje vidim vozila sa displejima koji su povezani na BusPlus sistem. Pretežno Solarisi. Lako se raspoznaje, pošto je destinacija ispisana latinicom.
Što znači da sistem još nije potpuno ugašen. Čim displej povlači informacije o smeru vozila.
Izgleda da stvarno prate ovaj forum
Тарифе - ЈКП „Наплата превозне услуге Београд“
ЦЕНОВНИК ЈАВНОГ ПРЕВОЗА ДНЕВНА И ВИШЕ ДНЕВНА КАРТА МЕСЕЧНА КАРТА ГОДИШЊА КАРТАbgnaplata.rs
"МЕСЕЧНА КАРТА
Извод из Службеног листа Града Београда, број 31 објављен 17. Мај 2023 године. Месечна карта је карта која важи за неограничен број вожњи у току календарског месеца. Месечна карта се може купити за вожњу на подручју једне зоне или за вожњу на подручју две зоне.
Месечне карте за наредни ЈУН месец, се купују од 01. Јуна па све до последњег дана у месецу, односно до 30. Јуна.
Пример: Месечна карта купљена 01. Маја или 10. Маја или 24. Маја 2023 године, важи до краја месеца у којем је купљена, односно важи до 31. Маја 2023 година"
Zašto je gužva danas, 30. maja, kad:
Nisam toliko nov, znam na sta mislis, hocu samo da kazem da nije bas svaka iole promena koja ide u prilog zdravom razumu "citanje ovog foruma"Vidi se da si nov član. Prati se forum i te kako, samo je pitanje ko ga u kolikoj meri prati. Znam na osnovu toga što su neke mod stvari koje sam predlagao, da su bile implementirane, najviše što se tiče gradskog prevoza. A i stvari koje su neki drugi člasnovi pisali i predlagali su se kasnije realizovale.
Kad se povela diskusija o privatnosti u situaciji kad kontrola moze da vidi broj telefona u sms poruci pre par stranica sam predlozio da poslednjih par brojeva budu skriveni. Da li je neko to procitao ovde ili samo ukljucio zdrav razum ne znam ali sada su 3 zadnja broja skrivena