Slažem se naravno, ali ima i ona kineska poslovica detetu ne daj ribu nego ga nauči da peca.
Mislim da je bolje unaprediti modernizovati razviti i urbanizovati opštinu, izgradnjom i održavanjem sadržaja oko kojih će se "vrteti neki novac", kao što jeste fudbal na najvišem nivou, nego samo doneti novac sa strane i provesti kanalizaciju i ostaviti to učmalo naselje da tavori kao i do sada.
Jer kod nas je veliki problem i sa održavanjem izgrađenog jer i za to treba novac. Na primer u Borči, još 1960-ih urađena kanalizacija, ali i dalje nisu završeni svi potrebni prateći kolektori itd. I održavanje je preskupo jer je jako duboko rađena, valjda na 5 metara dubine. Uvek kad je neko naselje, opština, siromašna, i kad je potrebno uložiti novac, to je povezano sa prolongiranjem, nepotpunom izradom itd..
Ali nekad se pitam da li je kod nas moguće očekivati da se bilo šta uradi baš onako kako bi bilo dobro. Evo ne rade liftovi na mostu na Adi, snimio lepo čovek i stavio na Youtube, neki dan sam videla. I naša druga boljka, šta god da se uradi, okolina ostaje nesređena, a vremenom i se i na održavanju štedi.
Meni je lep Nacionalni stadion i volela bih da se uradi, bila kanalizacija urađena, ne urađena, uvek će biti nekih problema. Eto već sad postoji kanalizacija u Surčinu u mom kraju, ali nije moguće da se priključe kuće sa suterenom, jer je to prenisko, bar sam tako načula tako da ovo molim da svi uzmu sa maksimalnom rezervom. Mene lično nije toliko zanimalo to pitanje kanalizacije, pa se nisam zvanično informisala, ali moguće da je tako.