Šta je novo?

Muuusic

Buahahahaha

excited.gif

A meni krivo zbog Australije 😞 al dobro barem sam pogodio za Letoniju a i gledaću poprsje ponovo 😄

A meni krivo zbog Australije 😞 al dobro barem sam pogodio za Letoniju a i gledaću poprsje ponovo 😄
Otkada ti voliš poprsje? :cool:

Meni je Estonija najbolja. Ono, mogu da je slušam u kolima i baš te lepo vozi muzika. Po mom mišljenu, hit definitivno.

@Koniljo Džaba mi da volim nešto drugo Koniljo jer za razliku od tebe ja ne mogu da registrujem svoju zajednicu sa muškarcem ako bih to nekad poželeo...

Inače sebe najčešće deklarišem kao "seksualno različit" a ustalom sve te žene koje mene privuku Beki kaže da je s razlogom i da ga ne čudi... Želeći negde suptilno da provuče da su više trans kategorije.

Hahahahahaha sad vidim Estoniju, najjači su 🤣 Nek pobedi tako nešto, svejedno je takmičenje besmislica.

Inače, nevezano od Njokija, meni ova iz Finske baš gadna i to sam komentarisao i pre dolaska na forum 😁 Ne znam da li izgleda kao trandža, ne bih rekao, nego nekako svi elementi kao tu, a sva je nekako bezveze i nešto odbojna.

Ne znam samo dokle će ljudi da smaraju sa pljuvanjem Evrovizije, Evrovizija je to što jeste, gej kič takmičenje. Niko nikog ne tera da gleda. Realno, gejevi su najveći fanovi, da nema njih, bile bi prazne hale i cela ta zajednica hardkor fanova i pratilaca ne bi postojala.

Ove godine ogroman porast debelih žena među učesnicima, možda je to sledeća kategorija koju hoće da pridobiju🤣

Ako imaju debele sredovečne domaćice kao fanove plus gejeve, realno, neuništivi su 😎

A šta je povezanost sa poprsjem i trandžama ne kapiram, što bi vi gejevi voleli poprsja pa makar riba izgledala kao trandža? Ako sam ja nekad napisao da te privukla neka žena jer izgleda kao trandža, to sam te verovatno zezao da se ložiš na nju jer izgleda kao muško.

Loženje na poprsje je već napredak, još će ti i da se priključiš pravoj strani 😃 Ako poprsje ne upali, idemo sa standardnom konverzivnom terapijom, ECT i redom 🤣

Hahahahahaha sad vidim Estoniju, najjači su 🤣 Nek pobedi tako nešto, svejedno je takmičenje besmislica.

Tipična trol pesma, toga ima svake godine...

Ako sam ja nekad napisao da te privukla neka žena jer izgleda kao trandža, to sam te verovatno zezao da se ložiš na nju jer izgleda kao muško.

Nema veze sa poprsjem, nego je meni i ona izgledala nedefinisano... Iskreno da si rekao da je trandža poverovao bih ti... To si rekao za onu poznatu hemičarku koja svakako manje liči na trandžu od Finkinje... Ali pričaš ti svašta treba te uzimati sa rezervom 😁

Loženje na poprsje je već napredak, još će ti i da se priključiš pravoj strani 😃 Ako poprsje ne upali, idemo sa standardnom konverzivnom terapijom, ECT i redom 🤣

Ja sam uvek voleo bogato poprsje prirodnog izgleda i teksture. 😌 I često bih komplementirao damama na tim atributima na dating profilima. Bez puno uspeha za dalje 😞 to što bih ja zatim predlagao je dovodilo do završetka komunikacije...

Ne znam samo dokle će ljudi da smaraju sa pljuvanjem Evrovizije, Evrovizija je to što jeste, gej kič takmičenje. Niko nikog ne tera da gleda. Realno, gejevi su najveći fanovi, da nema njih, bile bi prazne hale i cela ta zajednica hardkor fanova i pratilaca ne bi postojala.

Ove godine ogroman porast debelih žena među učesnicima, možda je to sledeća kategorija koju hoće da pridobiju🤣

Ako imaju debele sredovečne domaćice kao fanove plus gejeve, realno, neuništivi su 😎

Mislim da je to opet loše tumačenje statistike. U publici i na sceni možda ima više gej osoba, ali na kraju, prema glasovima se vidi da favoriti gejeva ne prolaze baš najbolje. Posebno kada se gleda prolazak u finale, dosta favorita ne prođe. Zašto? Zato što na kraju dana šou gledaju svi, ne samo ili većinski gej osobe.

Finkinja je moj favorit, kad sam video kako vlada scenom i pesmom, onda sam joj verovao svaku reč koju je otpevala na finskom. Od svih nastupa, ona mi je najsigurnija. Svima ostalima nešto fali.

Hehe..

A ovaj naš je prošao put od hladnog pozdravljanja sa Harem girls gde je krenula priča da je homofob preko srdačnog pozdravljanja sa Vurst iz Austrije, da malo popravi imidž i na kraju izmena scenskog nastupa, da se ugura gay momenat, pa dok očajava o Mili uleće mu neki ortak poput deomona u facu kao da hoće da ga poljubi, lizne ili štagod...

I ništa nije uspelo. Trebalo je samo da se pozdravi sa Haremkama lepo kad su mu čestitale i ništa više. 😃

Mislim da je to opet loše tumačenje statistike. U publici i na sceni možda ima više gej osoba, ali na kraju, prema glasovima se vidi da favoriti gejeva ne prolaze baš najbolje. Posebno kada se gleda prolazak u finale, dosta favorita ne prođe. Zašto? Zato što na kraju dana šou gledaju svi, ne samo ili većinski gej osobe.

Finkinja je moj favorit, kad sam video kako vlada scenom i pesmom, onda sam joj verovao svaku reč koju je otpevala na finskom. Od svih nastupa, ona mi je najsigurnija. Svima ostalima nešto fali.
Ko su gej favoriti?

Tipična trol pesma, toga ima svake godine...

Nema veze sa poprsjem, nego je meni i ona izgledala nedefinisano... Iskreno da si rekao da je trandža poverovao bih ti... To si rekao za onu poznatu hemičarku koja svakako manje liči na trandžu od Finkinje... Ali pričaš ti svašta treba te uzimati sa rezervom 😁

Ja sam uvek voleo bogato poprsje prirodnog izgleda i teksture. 😌 I često bih komplementirao damama na tim atributima na dating profilima. Bez puno uspeha za dalje 😞 to što bih ja zatim predlagao je dovodilo do završetka komunikacije...
Otkud ja znam da li je trandza 🤣 Kod mene se to gleda u pozadini, bas znam za takve neke detalje.

Ali zena je, iako mi nije neka ribetina, bas izdominirala na bini i imala efikasan zavrsetak, cime je onog naseg cacija ostavila u blatu, sto mi je jedini razlog bio da gledam sinoc.

Ok je Finska, ona glavna tema koju ponavlja je ok, kraj je dobar i steta sto oko toga nije izgradila bolju pesmu.

Meni je i onaj austrijski Mario Serifovic dobar, iako mnogi hejtuju, deluju kvalitetno u tom nekom zanru, koji god da je.

Jos sam upamtio onu Nemicu, ona je bas swatka i simpaticna im je pesmica, jedino sto ne peva bas nesto uzivo niti dominira binom kao sisata Finkinja pa je onda sve mlako.

Prvo polufinale nisam gledao, ali sam cuo onu Svedsku sto je kao favorit i g***o mi je i ovog Estonca i gotiva je.

Glavni utisak je da bas dosta sada peva na svojim jezicima i da je gomila debelih koje pocnu nastup obucene i onda se skinu negde na sredini nastupa, valjda vrucina u hali.

Беки је прилично конвергирао ка мојим запажањима, и детаљној табели од раније. Можда је прилика да поновим сада - када сте сви углавном све видели:

1Sweden KAJ - Bara bada bastu3Просечна зезанција, греота што на Молодифестивалену није прошао Монс (Револушн) који би одувао све живо. Дајем тројку само зато што обожавам сауну. Не могу да укапирам како им се дају оволике шансе за победу, од жирија неће добити ништа, а публика има далеко бољу зезенцију у виду Естоније. Предвиђам им крах што се пласмана тиче.
2Austria JJ - Wasted Love5Није моја шоља чаја, не прија ми превише за слушање, али и песма и извођење су више него квалитетни. Ипак, код гласања ће се прилично канибализовати ових неколико балада на врху, тако да ко зна...
3France Louane - Maman6Веома емотивно и лепо извођење, није класична досадна балада.

4
Israel Yuval Raphael - New Day Will Rise4Ни ово није лоше, мада нема ништа потпуно аутентично.
5Netherlands Claude - C'est La Vie2Ова песма има велики хајп, али рефрен је такав антиклимакс, сто пута жвакан и прежвакан.
6Finland Erika Vikman - Ich komme5А сад, нешто сасвим другачије, жена покидала реално.
7Estonia Tommy Cash - Espresso macchiato4Изнадпросечна зезанција, добар први спот, добар наступ, али за већу оцену мора да буде и озбиљнија музика, текст, вокал…
8Belgium Red Sebastian - Strobe Lights3Просечна песма, и разметање гласовним могућностима, довољно за 3.
9Albania Shkodra Elektronike - Zjerm8Спектакл, одували су ме већ на прво слушање, а од тада је прошло 4 месеца.
10Ukraine Ziferblat - Bird of Pray4Дух цепелина, квалитетно и фино замешано са локалним мелосом, није баш типичан есц.
11Malta Miriana Conte - Serving1Безвезе, генерално овакву музику не могу да сварим.
12Italy Lucio Corsi - Volevo essere un duro1Ово не могу ни после 5 слушања да укапирам. Како је човек на Сан Рему био други не иде ми у главу. Ко је за ово гласао?
13United Kingdom Remember Monday - What The Hell Just Happened?4Коначно из Ју Кеј нешто занимљиво и другачије. Свеже и лепо упаковано.
14Czechia Adonxs - Kiss Kiss Goodbye2Опет врста музике коју никако не волим, а ове године је најзаступљенија.
15Lithuania Katarsis - Tavo akys4Ух, ово не виђамо често, па је тврђи звук добродошао. Волео бих да је и песма нешто боља, ипак имају енергију и верујем му све што каже. :)
16San Marino Gabry Ponte - Tutta l'Italia2Још један представник безвезе жанра, ништа нарочито.
17Cyprus Theo Evan - Shh2И још један…
18Australia Go-Jo - Milkshake Man1Исподпросечна зезанција. Хаха, смешан је, има бркове и трико, и јефтине ниске форе.
19Greece Klavdia - Asteromáta6Одлично. Балкански мелос у префињеном и емотивном паковању. Пун погодак.
20Germany Abor & Tynna - Baller5Одушевљен сам, не могу да престанем да их слушам. Толико је слатка песма, и од мене добија максимум максимума, с обзиром на ниске уметничке квалитете, да тако кажем.
21Ireland Emmy - Laika Party1Срање.
22Switzerland Zoë Më - Voyage4Културно, фино, баш лепо.
23Norway Kyle Alessandro - Lighter1И још један напаљенко.
24Poland Justyna Steczkowska - Gaja1И још.
25Slovenia Klemen - How Much Time Do We Have Left1Ово је толико антипатично, једва сам се суздржао да не дам нулу.
26Georgia Mariam Shengelia - Freedom2Балада, без икакве идеје да је поново послушам. Али, прелепа жена.
27Portugal Napa - Deslocado2Деловало је да могу да их слушам дуже, али нешто ми се не да.
28Azerbaijan Mamagama - Run With U3Интересантно и врцаво.
29Denmark Sissal - Hallucination3У низу техно нумера, ово је једна од оних која има некакву енергију и квалитет.
30Spain Melody - Esa diva0Ја стварно не знам шта је са Шпанцима. Ово је испод сваког нивоа.
31Luxembourg L.Thorn - La poupée monte…2Симпатично, омаж победи Луксембурга пре више од 50 година, и ништа више од тога.
32Armenia Parg - Survivor1Ложана.
33Latvia Tautumeitas - Bur man laimi3Веома лепо етно певање, пријатно и за погледати и за послушати.
34Serbia Princ - Mila1Ложана.
35Croatia Marko Bošnjak - Poison Cake1Ложана.
36Iceland Væb - Róa1Ложане.
37Montenegro Nina Žižić - Dobrodošli2Лепо отпевано, интересантан текст, али песма баш тешка некако. Не води нигде, и одбија од даљег слушања.

Od ovih sto si ih najvise ocenio, Albanija iz prve veceri?

Francuska je ona Margo Robi na krofnama sto je pesmu posvetila preminuloj majci? Ona i Izrael su imale bar koliko toliko muzicki pismene pesme, mada, evo sad da me pitas da otpevam neki deo iz tih pesama, ne bih znao. Tako da, nesto mi to tanko, mozda udje u uvo Francuskinja na drugo slusanje.

Grcka mi je smor, izgleda mi kao one studentkinje koje zele da uce pa nisam preterano obracao paznju plus nije ni zapalila atmosferu i zamrdala kukovima, sto se od Grkinja, jelte, ocekuje, pa mi nije bila interesantna. Ima i to finale pa cemo slusati opet.

Албанци су миљама изнад осталих. Препоручујем и оригиналну изведбу на њиховом националном такмичењу уз "жив" симфонијски оркестар. Ко жели да квалитетно оцени, мора да преслуша неколико пута. Мени су тако Немци, Грци и Естонци, па и Литванци прилично нарасли.

Pri put posle 12 godina Evropa već u prvom krugu izbacila sve bivše YU države:

"Brate, dosta je bilo i ovih"

Na memu se vidi autobus na kojem piše "Bazel - Jugoslavija", a vozač autobusa, maše i govori "dobrodošli". Ispred autobusa je ženska osoba s tužnim izrazom lica i zastavom Crne Gore. Ta karikatura predstavlja Ninu Žižić koja je predstavljala Crnu Goru s pesmom "Dobrodošli". Ona za sobom vuče karikaturu Princa, koji je predstavljao Srbiju pesmom "Mila". Pored Princa nalazi se karikatura Marka Bošnjaka koji nosi tortu, koja predstavlja njegovu pesmu "Poison Cake". Na vrhu torte zabodena je hrvatska zastava. Poslednji na crtežu je Klemen, predstavnik Slovenije, koji visi i govori: "Koliko...".

Ove godine nema čudaka izgleda? Pogledaću sutra na fastforvard kakve su pesme

Nemicu tačno sabotira maternji jezik, bolje bi ovo išlo na engleskom.

Šta znam, Evrovizija skroz normalna, ništa ružno i nakaradno.

Vrh