Šta je novo?

Muuusic

76 je počinjao pank, za koji sam ja izuzetno povezan😊
brate kakva pesma, auuuu

Sećam se tog Svilen Konac Došljak.

Ozu, rekao si mi da sam fin ili nešto slično, već si me pohvalio... al dobro, ne smeta 😆

E kad smo već kod horoskopa na jednom drugom forumu gde sam baš bio Novak a ne Noki sam se izdavao za poznavaoca, a tamo je bilo i dosta devojaka i onda bi me svako malo na temi o astrologiji pitale e Novače a šta znači ova kombinacija, a kakva sam u paru sa njim itd.

A ja ozbiljno lupetarao 😆 bez ikakvog predznanja o kombinacijama znakova al nekako bih uvek uboo... kao tačno da, baš tako 😆

Krivo mi što taj talenat manipulacije nisam jače razvio i uzimao pare na te dozvoljene prevare jer vidim da cvetaju i dalje i naš narod to voli da sluša...

Kad smo već kod pesme godišta rođenja...

Nekako ne čudi, godina je nagoveštavala moje rođenje. 😆

Sećam se da sam još u osnovnoj izvukao lyrics i bio kao hmmm... ☺️😆

Не знам зашто али био сам убеђен да си 5 до 10 година млађи од мене а не старији.

uuu dobar frenki, to je više moje godište taj neki fazon s početka 90ih

zipa ovo, ja nisam njihov neki fan, al ovo k7da😍

Не знам зашто али био сам убеђен да си 5 до 10 година млађи од мене а не старији.

Ja znam zašto i drago mi je da ostavljam takav utisak. 😊

Od Depeche mode najvise volim everything counts (in large amounts)... nekako je najbolja poruka baš te pesme al no good sam voleo kao klinac...

Imam utisak da me znaš od ranije kad si me nazvao Nole 😊 da, nekada sam bio jako fin...

Od tih gay pesama najviše volim ovu jer je sprdačina na račun... a manje te patetične 😊

• Sviđa mi se
Reagovanja: ozu
за чије бабе здравља си блудан у ово недоба😉

ја се као бавим писањем😂

Sve cenzurisano... a nikad bliži nuklearnom ratu 😄 ja tek ustao ozu, prodajem telefon sutra pa sam sav ushićen, ne mogu da zaspim 😄 jedva čekam, nadam se da će proći dobro...

Predlažem da ćaskanje nastavite privatnim porukama.

драго ми је да постоји још инсомничара осим мене, негде сам растерећенији! 😂😂😂

извини иги, фин је лик ноло😊

To je demokratura... baš sam danas pisao o tome. Najbitnije je da sve u svojoj temi završi 😁 saseci zabavu u ime demokratije 😄

јеси фин

и иги је фин даса, такође,😊

супруга ме држи будним, извињавам се - она је 10х гори ноћобдија од мене, 😂

драги мој човече, не може то на силу, сигуран сам да знаш😊

знаш кад те разне мисли море, е па то😊

колико овај човек разбија, брате минли!

драги мој човече, не може то на силу, сигуран сам да знаш😊

знаш кад те разне мисли море, е па то😊

Šta si zgrešio brate, ne znam na kojoj temi da nam priznaš, al na nekoj moraš, biće ti lakše. 😁

Vrh