Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ovo mi je drugarica iz odeljenja iz gimnazije. Glasaću i za nju pored Stefana jer mi je ipak školska drugarica a i bili smo dobri... Verovatno bi se jos družili da ja nisam ugasio FB 2018.
Pevala je dugo prateće ovde i onde, pokušavala da se probije i u nekim muzičkim rijalitijima al konkurencija je jaka... Dogurala bi do nekog polufinala al uvek bi neki sladunjavi dečkonja koji ume da izvuče visine ili neka ribetina poput SareJo je pretekli i izbacili iz igre...
Ima lep glas al alt, a ja volim te visine... al svakako ću je podržati..!
I evo dokaza su mladi mogli lepo da se zabavljaju u klubovima bez duvana i alkohola... na celom snimku ni jedna flaša, ni jedna cigareta... muzika ujedinjuje
Edit. zamalo... tek sam sad odgledao ceo snimak... al svejedno kod nas se preteruje sa tim... duvan van klubova!
Ovaj album izasao je 31.08.1987. u V. Britaniji.
Ja sam ga imao u JNA vec u februaru 1988 na originalnoj kaseti koju je neko doneo u decembru u jedinicu.
To govori koliko je diskografija u SFRJ bila azurna.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.