Šta je novo?

Muuusic

Moze li nova tema za ovo i da se ovo skloni sa teme muzika

elmo-burning.gif

Inace, vidim da je turbo dzihad evoluirao u turbo gej dzihad i da je to novi trend.

Evo onda nešto za tebe Beki

Ovo mi je drugarica iz odeljenja iz gimnazije. Glasaću i za nju pored Stefana 🥰 jer mi je ipak školska drugarica a i bili smo dobri... Verovatno bi se jos družili da ja nisam ugasio FB 2018. 😄

Pevala je dugo prateće ovde i onde, pokušavala da se probije i u nekim muzičkim rijalitijima al konkurencija je jaka... Dogurala bi do nekog polufinala al uvek bi neki sladunjavi dečkonja koji ume da izvuče visine ili neka ribetina poput SareJo je pretekli i izbacili iz igre...

Ima lep glas al alt, a ja volim te visine... al svakako ću je podržati..!

I evo dokaza su mladi mogli lepo da se zabavljaju u klubovima bez duvana i alkohola... na celom snimku ni jedna flaša, ni jedna cigareta... muzika ujedinjuje

Edit. zamalo... 😊 tek sam sad odgledao ceo snimak... al svejedno kod nas se preteruje sa tim... duvan van klubova!

Poslednja izmena:
Stavio si ljude na ekstaziju kao primer kako se mladi lepo zabavljaju bez cigareta i alkohola? 🤣🤣🤣🤣

Ovaj album izasao je 31.08.1987. u V. Britaniji.
Ja sam ga imao u JNA vec u februaru 1988 na originalnoj kaseti koju je neko doneo u decembru u jedinicu.
To govori koliko je diskografija u SFRJ bila azurna.

Poslednja izmena:
Obrisao bi ih da moze 😁 Povlacim post svakako 😁

Vrh