Mora da montiraju cevi za kisnu kanalizaciju i uredjaje za preciscavanje. Imace izvodjac tu jos podosta zezanja.vucko":2n4rvfou je napisao(la):Nece biti jos jednog sloja a most ce se raditi jos mesec dana zbog pesackih staza a ispod mosta jos 4 meseca,do marta.To kazu radnici na mostu,ne slusajte sto pricaju politicari da je gotov most.
Imate i malu beobuild reportazu na glavnoj strani beobuilda
Feanor":3lbcrjcg je napisao(la):Krs kvalitet kolovoza...
JohnnyLee":3jnksa4v je napisao(la):Feanor":3jnksa4v je napisao(la):Krs kvalitet kolovoza...
данас сам прошао преко њега, и могу да се сложим са овом констатацијом. коловоз је ужасан. и која је функција кружног тока са сурчинске стране?
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=573462#p573462:3hhxf6dw je napisao(la):paradox polje » 10 Окт 2018 07:24 am[/url]":3hhxf6dw]Мислим да ће овај мост добити на значају када заврше К11 Обреновац-Љиг све док не заврше деонису Обреновац-Сурчин.
Прешао сам преко њега неколико пута, некако има посебан угођај, као да сам се вратио 50 година уназад (што је отприлике у складу са колима на плећковој слици :kk: , шала наравно). Али под овим не мислим ништа негативно, већ као оно кад имате онај напад носталгије.