solecar » 07 Mar 2018 04:52 pm[/url]":2o25b09b]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=522861#p522861:2o25b09b je napisao(la):
djakovac » March 7th, 2018, 4:18 pm[/url]":2o25b09b]Što se tiče tramvajskih linija preko novog mosta, bar prvih par godina od kada se postave šine imaćemo 7, 9, 11 i 13 zato što će odmah krenuti sa "rušenjem" starog mosta. Tek se kasnije po izgradnji novog i povratku sedmice i devetke na stare trase otvaraju mogućnosti za neke nove linije, sve više od ovoga bi bio "overkill". Mogli da povežu Kneževac i Banovo Brdo eventualno, mada ne znam da li bi takva linija bila dovoljno korišćena.
Negde sam pročitao , sad ne mogu da se setim gde , da će linija 9 pored linije 13 biti trajno prebačena preko Mosta na ADI. U nekim varijantama je bio i tramvaj 1 na relaciji Kneževac - Most na ADI - Milentija Popovića - Dorćol. Za novobeogradsku stranu nisam 100% siguran.
Sad mi pade na pamet i šta će biti sa trasom kroz Milentija Popovića? Kako to misle da reše dok traju radovi na izgradnji Novog Savskog mosta? Da li je izvodljivo da se napravi neka privremena "okretnica" kod Sajmišta , pa da i taj krak bude povezan sa šinama na Mostu na ADI tokom radova na izgradnji novog mosta.