dragan
Professional
Pored Urbanističkog projekta objavljeno je i Idejno rešenje (str 86)
![]()
Ðавна пÑезенÑаÑиÑа УРза изгÑадÑÑ Ð¿ÐµÑаÑко-биÑиклиÑÑиÑког моÑÑа пÑеко Ñеке Саве, Ð.Ð. Ðови ÐеогÑад и Ð.Ð. ЧÑкаÑиÑа
ÐобÑо доÑли на званиÑÐ½Ñ Ð²ÐµÐ± ÑÑÑаниÑÑ Ð³Ñада ÐеогÑада. ÐÑонаÑиÑе инÑоÑмаÑиÑе о гÑадÑким влаÑÑима и ÑлÑжбама, важним догаÑаÑима и живоÑÑ Ñ ÐеогÑадÑwww.beograd.rs
Smanjice pesacko-biciklisticku guzvu?Ja sam za most. Smanjice guzvu na mostovima, u Radnickoj itd. Zaguzvace se u blokovima, ali jbg
Zaglavlje po zaglavljeGde je link oces tako da kacis stranu po stranu dnevno nece biti mosta
Znam da se salis. Realno, dosta je bilo bezobrazluka da se naplacuje ulaz automobilima na Adu i to koliko bese, 500 dinara?Smanjice pesacko-biciklisticku guzvu?
To bi nam trebalo realno.Sta je sledece, ulaz u uzi centar 1000 dinara
Ne salim se. Koji je to procenat ili broj ljudi?Znam da se salis. Realno, dosta je bilo bezobrazluka da se naplacuje ulaz automobilima na Adu i to koliko bese, 500 dinara?
Sta je sledece, ulaz u uzi centar 1000 dinara, pristup Avali 5000 dinara? Stvarno preterano dranje na svakom koraku, kao da zivimo u Svajcarskoj.
Promašio si celu suštinu, nisam to postavio zbog ljudi koji tu trenutno žive, već zbog vodostaja Save koji je tada ugrozio naselje, i to nije bili ni prvi a neće biti ni poslednji put, za očekivati je da i neke naredne godine bude ugrožen prostor za taj zamišljeni zoološki vrt.Koji su to ti stanovnici Ade Ciganlije?
To mislis na ona ilegalna naselja, gde su ljudi sekli sumu i postavli svoje kucice? Bez kanalizacije i bez da placaju porez?
Sto bi se zirafa evakuisala, nece joj glava biti u vodi?Promašio si celu suštinu, nisam to postavio zbog ljudi koji tu trenutno žive, već zbog vodostaja Save koji je tada ugrozio naselje, i to nije bili ni prvi a neće biti ni poslednji put, za očekivati je da i neke naredne godine bude ugrožen prostor za taj zamišljeni zoološki vrt.
Ljudi koji tu žive mogi da se brzo i lako evakuišu i negde privremeno smeste, u bilo koje doba godine i u bilo kakvim vremenskim uslovima.
Gde će da se evakuišu i čuvaju slonovi, žirafe, lavovi, tigrovi, jaguari, flaongosi, majmuni, ptice.... itd kada Sava opet ugrozi taj prostor?
Ideja im je preglupa, kao uostalom i sve ostale.