Šta je novo?

Most 'Ada Ciganlija - Blok 70'

Замислите овакву ситуацију са кредитом у обичном животу, типа да се кредит за ауто преусмери на замену столарије на кући.

Može, ali samo do kraja 2023., jer to je novac namenjen za ovu godinu. Inače, EDBR retko prebacuje novac na drugi projekat.
I pored toga što retko prebacuje, saznali smo da se u našem slučaju to ipak desilo, što govori da nije sigurno ni da će se realizovati za ovo.

Infrastruktura se gradi iz kredita, a EDBR daje najpovoljnije kamate, ali ima najoštrije uslove i kontrolu od tendera do realizacije projekta.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kredit za bespotrebni most. Ok, i to smo resili. Jel ima sad neko jos da podrzava ovu glupost?

Znaci, ako ne potpisemo ne desava se nista, ne gubimo nikakve pare kako ste vi to predstavili, gubimo kredit.

Super, neka propadne kredit.

Bilo bi dobro da bude iz tog kredita a ne iz budžeta, jer bi sigurno bilo 2-3 odloženog plaćanja rata. Obično vraćanje kredita počne tek kada neki projekat bude završen.

Primer kako drzava funkcionise. Uzimaju kredite i onda grade nesto, cesto besmislene i nepotrebne populisticke projekte, a onda to posto ne mozemo da vratimo, dodatno se zaduzujemo i povecamo dug.

Zasto ekonomski tigar ne izvuce 17 miliona, koji ce nam kredit?

Ko je protiv izgradje mosta ne mora da brine kako će se finansirati radovi.

Ako treba uzećemo neku zlatnu polugu iz trezora Narodne banke Srbije.

1701700794733.png

Schuman Bridge u Lionu dosta podseca, kao da je inspirisan njime

Nedorasli likovi su u pubertetu do kraja života
Jer tako kažu likovi koji nemaju adekvatan kontraargument ili kontraodgovor na odgovore drugih na njihova pisanja.

ovaj samo tračari i spamuje temu sa njegovim "znanjem" o bankarstvu.
Ovaj samo proziva druge članove da spamuju i tračare, svaki put kada napišu nešto što je u suprotnosti sa njegovim stavovima i načinom razmišljanja.

Misli da zna čak i "moje mesto stanovanja", a ne zna
Ako neko konstantno spominje da živi na Fruškoj gori, ja to smatram za tačno, da nije dao lažnu informaciju. Ali iz priloženog se vidi da dotični ipak nije stanovnik Fruške gore, što smo saznali nakog mog pisanja da je mnogo svrsishodnije baviti se stvarima u svom dvorištu (u planu da se gradi vidikovac sa vinskim podrumom na Fruškoj gori), nego nečim što nije blizu njegovog mesta stanovanja i što najverovatnije neće ni koristiti.
Ovde je poenta da je obezbedjeno finansiranje sa "Evropskom bankom za obnovu i razvoj", a to ne može da se "skladišti sa strane" već mora da se potroši samo na izgradnju ovog mosta.
Da bi smo kroz dalje pisanje saznali da je ipak moguće prebaciti / preusmeriti sredstva sa jednog projekta na drugi, čak i u slučaju obezbeđenog finansiranja od strane Evropske bankem za obnovu i razvoj.​

Čime se bavi ova forumska tračara?! . . nisam ovde ja tema već je most, ali on ima kompleks niže vrednosti pa me često izaziva. "Solecar" visi i danju i noću na forumu i piše po 30tak bezveznih postova, a bolje da nadje sebi neku žensku.

Inače, živim na Fruškoj gori, ali ne u mestu gde se gradi vidikovac - kako je genijalac pretpostavio. A kredit od EDBR može samo da se prebaci na drugi projekat, ali ne i da se " skladišti sa strane" sa ciljem da se ukrade novac, kako je napisao najveći spamer foruma.

Mene ovde interesuje izgradnja ovog mosta, a ne dopisivanje sa nedoraslim likovima.

Poslednja izmena:
Čime se bavi ova forumska tračara?! . . nisam ovde ja tema već je most, ali on ima kompleks niže vrednosti pa me često izaziva. "Solecar" visi i danju i noću na forumu i piše po 30tak bezveznih postova, a bolje da nadje sebi neku žensku.
Nađi si zanimaciju na Fruškoj gori umesto pisanja bezveznih postova koji indirektno govore kako znaš bolje od samih Beograđana šta im je potrebno. ;)

Inače, živim na Fruškoj gori, ali ne u mestu gde se gradi vidikovac - kako je genijalac pretpostavio.
Genijalac nikada nije ni spomenuo da pretpostavlja da živiš pored mesta gradnje vidikovca, već da živiš na Fruškoj gori, na kojoj se gradi vidikovac.​

A kredit od EDBR može samo da se prebaci na drugi projekat, ali ne i da se " skladišti sa strane" sa ciljem da se ukrade novac, kako je napisao najveći spamer foruma.
Najveći spamer foruma nikada nije rekao da je cilj ovog kredita od strane EDBR da se ukrade novac, kako je najveći poznavalac onoga šta je potrebno beograđanima a koji živi na Fruškoj gori zaključio, već da novac može da se preusmeri na drugi projekat (obilaznicu oko Bgd).
Mene ovde interesuje izgradnja ovog mosta, a ne dopisivanje sa nedoraslim likovima.
Onaj koga interesuje most a ne dopisivanje sa nedoraslim likovima, se ni ne dopisuje sa nedoraslim likovima. ;)

Primer kako drzava funkcionise. Uzimaju kredite i onda grade nesto, cesto besmislene i nepotrebne populisticke projekte, a onda to posto ne mozemo da vratimo, dodatno se zaduzujemo i povecamo dug.

Zasto ekonomski tigar ne izvuce 17 miliona, koji ce nam kredit?
Zato što svo znanje, novac i energiju ulažu u postavljanje bilborda po Beogradu sa planovima koje su zamislili da urade u budućnosti.​

Nikad nije bilo "10.000 potpisa žitelja blokova", jer su dva puta sakupljali potpise (7.000+3.000). Znači da su ovih 3.000 ponovo potpisali, tj. dva puta su se potpisivali. A na onih 7.000 su došli istomišljenici iz drugih delova grada, jer su ih javno pozivali da im pomognu oko peticije primarno protiv tzv."seče lipa".

Stalno se koristi laž i manipulacija, a pogotovu sada kad je na njihov poziv došlo desetak ljudi da ometa prezentaciju projekta. A znali su na vreme da će ona biti, jer prema njihovim rečima videli su bilborde odmah ujutru jer su postavljeni noću. Očigledno rade za neku opoziciju, a ne za dobrobit stanovnika blokova i ostalih na sremskoj strani grada.

Poslednja izmena:
Šest godina ovde pišem o mostu, pa kome još nije jasno to nije moj problem.

Meni je bitno da su CIP, Urbanistički zavod i Direkcija prihvatili ovaj projekat.

Stalno se koristi laž i manipulacija, a pogotovu sada kad je na njihov poziv došlo desetak ljudi da ometa prezentaciju projekta. A znali su na vreme da će ona biti, jer prema njihovim rečima videli su bilborde odmah ujutru jer su postavljeni noću. Očigledno rade za neku opoziciju, a ne za dobrobit stanovnika blokova i ostalih na sremskoj strani grada.
Reče čovek koji radi za / podržava poziciju, a ne za dobrobit stanovnika blokova i ostalih na sremskoj strani grada.

Vrh