Infrastruktura se gradi iz kredita, a EDBR daje najpovoljnije kamate, ali ima najoštrije uslove i kontrolu od tendera do realizacije projekta.. . Jel donacija ili vracamo sve i to jos sa kamatom, koliko god niska bila?
I pored toga što retko prebacuje, saznali smo da se u našem slučaju to ipak desilo, što govori da nije sigurno ni da će se realizovati za ovo.Može, ali samo do kraja 2023., jer to je novac namenjen za ovu godinu. Inače, EDBR retko prebacuje novac na drugi projekat.
Infrastruktura se gradi iz kredita, a EDBR daje najpovoljnije kamate, ali ima najoštrije uslove i kontrolu od tendera do realizacije projekta.
U životu ništa nije 100% sigurno. Za sada projekat je aktuelan i 9.dec je rok za tender koji je raspisala Direkcija.. . nije sigurno ni da će se realizovati za ovo.
Ima smisla.Bilo bi dobro da bude iz tog kredita a ne iz budžeta, jer bi sigurno bilo 2-3 odloženog plaćanja rata. Obično vraćanje kredita počne tek kada neki projekat bude završen.
Jer tako kažu likovi koji nemaju adekvatan kontraargument ili kontraodgovor na odgovore drugih na njihova pisanja.Nedorasli likovi su u pubertetu do kraja života
Ovaj samo proziva druge članove da spamuju i tračare, svaki put kada napišu nešto što je u suprotnosti sa njegovim stavovima i načinom razmišljanja.ovaj samo tračari i spamuje temu sa njegovim "znanjem" o bankarstvu.
Misli da zna čak i "moje mesto stanovanja", a ne zna
Ovde je poenta da je obezbedjeno finansiranje sa "Evropskom bankom za obnovu i razvoj", a to ne može da se "skladišti sa strane" već mora da se potroši samo na izgradnju ovog mosta.
I na kraju videa - putnički automobil prolazi šetalištem na nasipu, i pored rampi i čuvara...
Čime se bavi ova forumska tračara?! . . nisam ovde ja tema već je most, ali on ima kompleks niže vrednosti pa me često izaziva. "Solecar" visi i danju i noću na forumu i piše po 30tak bezveznih postova, a bolje da nadje sebi neku žensku.
Inače, živim na Fruškoj gori, ali ne u mestu gde se gradi vidikovac - kako je genijalac pretpostavio.
A kredit od EDBR može samo da se prebaci na drugi projekat, ali ne i da se " skladišti sa strane" sa ciljem da se ukrade novac, kako je napisao najveći spamer foruma.
Onaj koga interesuje most a ne dopisivanje sa nedoraslim likovima, se ni ne dopisuje sa nedoraslim likovima.Mene ovde interesuje izgradnja ovog mosta, a ne dopisivanje sa nedoraslim likovima.
Primer kako drzava funkcionise. Uzimaju kredite i onda grade nesto, cesto besmislene i nepotrebne populisticke projekte, a onda to posto ne mozemo da vratimo, dodatno se zaduzujemo i povecamo dug.
Zasto ekonomski tigar ne izvuce 17 miliona, koji ce nam kredit?
Reče čovek koji radi za / podržava poziciju, a ne za dobrobit stanovnika blokova i ostalih na sremskoj strani grada.Stalno se koristi laž i manipulacija, a pogotovu sada kad je na njihov poziv došlo desetak ljudi da ometa prezentaciju projekta. A znali su na vreme da će ona biti, jer prema njihovim rečima videli su bilborde odmah ujutru jer su postavljeni noću. Očigledno rade za neku opoziciju, a ne za dobrobit stanovnika blokova i ostalih na sremskoj strani grada.