Da, ali idem sa pretpostavkom da će do Nove godine biti otvaranje, pa sam zato napisao, nadam se da se sad razumemoOčigledno se nismo razumeli. Postoji mogućnost da se pusti i bez nadvožnjaka, i napisao sam kako, a da li se to tebi sviđa ili ne to je tvoj lični stav. Nekom možda i znači tih 14km, ne mislim na političare, kojim se obilaze sela na tom potezu. Pritom je i pristup mnogo lakši nego kod VB, plus ako se na to poveže i deo prema Vitanovcu, uticaj je i veći, jer možeš da praviš alternativu da obiđeš Kraljevo preko Sirče, ovo se odnosi samo na automobile.
Trebalo bi, bilo bi mnogo jasnije i logičnije. Mada, ja kada sam ovde na forumu pisao da Kruševac zapad treba da se nazove Kruševac centar, nekoliko njih me je iskritikovalo da to nema logike i da takvih naziva (centar) nigde nema.Onda bi Kamidžora trebalo da bude KV centar?
Tako je, nismo se razumeli, ja sam mislio da ako ne stignu do nove godine da završe nadvožnjak da postoji način da se pusti i bez njega u tom rokuDa, ali idem sa pretpostavkom da će do Nove godine biti otvaranje, pa sam zato napisao, nadam se da se sad razumemoNadam se da će do Nove godine biti sve gotovo
Po meni može da bude ovakav raspored:Trebalo bi, bilo bi mnogo jasnije i logičnije. Mada, ja kada sam ovde na forumu pisao da Kruševac zapad treba da se nazove Kruševac centar, nekoliko njih me je iskritikovalo da to nema logike i da takvih naziva (centar) nigde nema.
Iskren da budem, ta misao mi se mota po glavi već dve nedelje, kad već otvaraju Istok da "o istom trošku" otvore i Koševe. To bi bilo lepo, da se Kruševac oslobodi od tranzitnog saobraćaja 2025, kao što se oslobađao 1945Prica se da mozda 14. Oktobra otvore i naplatnu stanicu Kosevi kada budu otvarali i Krusevac istok.Da li neko zna nesto vise o tome ili su to samo price rekla kazala![]()
Iskren da budem, ta misao mi se mota po glavi već dve nedelje, kad već otvaraju Istok da "o istom trošku" otvore i Koševe. To bi bilo lepo, da se Kruševac oslobodi od tranzitnog saobraćaja 2025, kao što se oslobađao 1945. Mada, znajući situaciju, nešto se ne priča o tome u medijima, tj o otvaranju KŠ Istok i Koševa u paketu
Moglo je da su se fokusirali na tu deonicu. Inače, pustili su novi kružni tok u Zaklopači.Napreduje posao ali stiže i zima.Realno od Preljine do Adrana i ne bi mogli da završe do početka zime.
Od Adrana do Obrve je uradjen treci, završni sloj asfalta u jednoj traci. U Obrvi pa nekih 3.5 km ka Katrgi je trenutno obustava radova, tu su krenuli da rade asfalt i rizlu i na par mesta je postavljen prvi sloj asfalta ali nažalost čeka se sudski ishod. Dalje od Katrge do Baluge je uradjen asfalt u dva sloja u obe trake a trebalo bi da su krenuli i sa trećim slojem od Katrge ka Preljini, al vreme nije dozvolilo da se snimi. Inače celom trasom je odradjena zaštitna ograda, postavljene su bankine, zastita od buke, odvodi itd.Поштовани,
Већ неко време немамо снимке од Адрана до Прељине (односно до петље Чачак-Исток). Замолио бих оне који знају, а претпостављам да Глисок то најбоље зна јер је често на терену, какво је стање тамо. Колико је на тој деоници асфалтирано (први, други, трећи слој, евентуално хор. сигнализација)? На последњим доступним снимцима (од Глисока, наравно), деловало је да је добар део посла на тој деоници урађен. И још једно питање (мада не искључујем да је то већ неко објаснио, али ми је промакло): Хоће ли Аеродром "Морава" имати приступ ауто-путу преко петље-надвожњака?
Može dron, snimao sam ja. Ranije su postojala ograničenja, softverska u samom dronu gde nije bilo dozvoljeno letenje u nekim zonama, zona aerdroma pokriva nekih 3km u krug. Sa ažuriranjem softvera DJI je izbacio ograničenja u tim zonama, što ne znači da može da se leti već je sada odgovornost za let na "pilotima " dronova .Problem je što dronovi ne mogu da lete zbog aerodroma pa onda treba proći kolima što je problematično ili kao Vlad motorom.Morava nema direktan izlaz na autoput,bar ne u ovoj fazi izgradnje Moravskog koridora.