Ма то је јасно, оно што није јасно шта чекају 5 година?Dva stuba nisu postavljena jer Srijagas nije izmestio gasovod.Na snimku se vidi žuti metalni stub koji označava trasu gasovoda.
Незванично: Обилазница Крушевац Исток пуштање у суботу.
i da se vrati funkcija severne obilaznice kakva je bila i pre izgradnje autoputa
Od Adrana do Kamidžore da se ne naplaćuje pa možda i od Adrana do Vrbe .Mislio sam na funkcionalnu deonicu Koševi - Kš Istok, pa makar i pod naplatom... Ta nova magistralna obilaznica bi verovatno prolazila kroz buduću industrijsku zonu, ali verovatno sa kružnim tokovima i ograničenjem brzine do 60 km/h. To bi samo na papiru bila obilaznica i morala bi da krene od kružnog toka u Koševima, ali u pravu si, ko zna kad će to doći na red, pošto vidimo šta se dešava sa ovom Istočnom...
Mislim da bi najpoštenije bilo da putarina bude besplatna na relaciji Koševi - Kš Istok (npr. vozilo uđe na petlji Koševi, izađe na Istok i naplati se 0 din, a ako vozilo produži do Ćićevca, naplati se pun iznos) bar dok se ne izgradi ta magistralna severna obilaznica. Smatram da bi sličnu meru trebalo uvesti i za Čačak i Kraljevo, jer ti gradovi, a posebno Kraljevo nemaju obilaznice van gradova
Dobra ideja, svakako.
Нешто су и обећали по том питању. Видећемо како ће на крају изгледати и кад ће се тај крај десити. Ево дела вести и идеје: "Ne znam ima li potrebe da se obilazi Preljina. Kada se spoje A2 i Moravski i kada naplatna bude u Baluzi, neće ni biti saobraćaja kroz Preljinu. Ne znam ni što bi obilazili tih 1km. Mislim postojeći put je već obilazak Preljine(postoji put baš kroz Preljinu, koji zaobilazi kružni tok u Preljini). Niti je to tako veliko mesto niti će tu biti nešto posebno gužva, pa da se pravi još jedna obilaznica.
Jedino ako bi se produžila da bude severna obilaznica oko Čačka i da ide preko Rakove, Ljubića pa da se u Beljini sastavi sa postojećom magistralom. Ali to bi značilo još jedan most preko Morave tako da od tog posla nema ništa![]()