Meni zanimljiv podatak je da će ova petlja ljudima koji idu kroz GM a to su ljudi iz Topole,Mladenovca Gornjeg Milanovca itd udaljiti uključenje na autoput Miloš Veliki sa 2 km koliko imaju sada od kružnog toka u Preljini na 6,5 km idući preko nove petlje za Čačak.
Upravo oni i dalje velikom većinom idu pored ili preko Preljine. ...........
Zaštita na radu i standardi su nam na zavidnom nivou.Хвала Радету за снимак али ово је превише. Ови људи монтирају мост као да рајбују бавалит на приземној кући, овај чика скаче из корпе на стуб моста као да прескаче барицу...Шлема нигде, појаса нигде, још пиво да отворе и да гледамо филм.
Ali zato cigara se ne vadi iz usta. Jedna ruka na gredi, a u drugoj cigara.Хвала Радету за снимак али ово је превише. Ови људи монтирају мост као да рајбују бавалит на приземној кући, овај чика скаче из корпе на стуб моста као да прескаче барицу...Шлема нигде, појаса нигде, још пиво да отворе и да гледамо филм.
Da, kao što je u Banji.Nema stubova za petlju Katrga,ide ispod autoputa.
Hvala, ni meni nije jasno. Inače, friška vest je da su Miločajci odustali od blokade, pristali su na ponuđene uslove. Ostala samo Obrva.Свака част за снимак....Мени и даље није јасо како ово не могу завршити током ове године већ се најављује за следећу.....
U potpunosti se slazem...zaobilaznica ce rastetiti krusevac tek kada se uradi skroz do bruskog puta...sve ovo je samo malo rasterecenje na pr trenutno Jasickog puta...to je dobro...i dela oko autobuske stanice Krusevac itd...inace kako carapani kazu,autoput nam se samo doneo guzve u gradu...videcemo nekada,za jedno 5,6god ako zavrse celu zaobilaznicu na sta ce to liciti u smislu guzvi jer sada kada ovo zavrse...imamo do bruskog puta 5 raskrsnica od tih 5 4 su kruzni tokovi...brzo se to prodje ali lepse i bolje da je normalna zaobilaznica...Tranzitni saobraćaj kroz grad odvijaće se još dugo vremena jer se završetkom ovog dela obilaznice ne dobija ništa u tom smislu. Smanjiće se saobraćaj na potezu Makrešane - Ćićevac i to je to. Inače, jako čudno za mene je što je ograničenje brzine na izgrađenom delu obilaznice samo 50 km/h.
Prošao sam sinoć na novom kružnom toku u Koševima i mislim da su rušili još nešto u tom delu. Ako neko ima više informacija, neka podeli.