Šta je novo?

Moravski koridor E-761 (Pojate - Preljina)

Асфалтерски радови су практично готови, што је одлично јер долази хладније време. Све остало могу урадити без обзира на временске прилике. Колико видим остала је само наплатна станица В.Бања да се заврши остале су при крају. Расвета се завршава од Трстеника ка В.Бањи, хоризонталан и вертикална сигнализација. Све су прилике да могу завршити до Нове године! Иако све касни у односу на првобитан рок све више сам мишљења да је за то одговорна државна Не(управа)!

Juce sam prosao pored asfaltne baze u Milocajima, kod Kraljeva, oseca se miris asfalta, a i uocio sam kamione koji voze asfalt da stoje u redu, da li neko zna dal su poceli tu da prave asfallt?

Radetov kanal na YT ugasen?

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Ja sam nekada davno radio promocije za fudbalere i to sam objavljivao na svom kanalu. Kada je neka agencija iz Beograda preuzela da radi neke od tih fubalera, odmah su uložili žalbu da koristim na svom kanalu video koji je u njihovm vlasništvu i dobio sam zabranu objavljivanja i morao sam da odgledam video u trajanju od sat vremena bez prekida u kojem se priča o povredi autorkih prava i tek posle nekoliko dana je kanal ponovo bio vidljiv, Koliko ja znam on nikada nije koristio tuđi materijal i bezveze je što su je tako ugašen, ali sigurno nije bilo bez predhodnog upozorenja.
Svakako će se u jednom trenutku javiti i obrazložiti zašto je tek tako ugašen. Ja sam zapratio njegov novi kanal kako bih na neki način pomogao i pozivam sve ostale koji prate ovu temu da učine isto, na stranu sve ko šta misli o njemu ipak je uložio ogroman trud i vreme da snimi sve što se radi.

Moze li neko da mi objasni ovo sto lici na racvanje dva puta?
ecde94fb3fc0269cc64676262bb04fb9.jpg
459c1f2d127b58c70343f9d0dc4e4c23.jpg

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

crveno je autoput
plavo mi izgleda kao da će biti bypass dok budu radili podvožnjak i nadvožnjak

Ja mislim da je to podasuto kao gradiliste jer ce se tu uklanjati pruga betonirati i svasta raditi pa je potreban nivo platoa i tvrda podloga za gradjevinske masine,

Vrh