Ne znam da li si lose procitao ili razumeo ono o cemu sam pisao ali si promasio akcenat price.Izvini, ali ovo je čisto nepoznavanje materije.
Advokati, kao i svi ostali ljudi uostalom, znaju da budu alavi, ali to nikako nema veze sa brzinom postupka.
Eksproprijacija bi trebalo da bude hitan postupak i da se završi ne duže od 6 meseci.
U normalnom sistemu su to sve pripremne radnje i ne utiču na tok radova,
Ali kad imaš razvaljenu državu i gomilu neradnika, ispade da je neko ko želi da zaštiti neko pravo glavni kočničar i fino se nađe kao izgovor što sistem ne funkcioniše
Ako urade kao Veliku Moravu, nema brige. Retenzije se ne rade za velike reke, to je više za male i bujične potoke.Bojim se tih ispravljanja Morave. Da li ostavljaju retenzije, plavna polja?
Šta će se desiti sa starim koritom, meandrima i prostoru između starog i novog? Da li će se to kultivisati ili će ostati močvare?
Je l problem da se odradi deonica, asfaltira, do te kuce, pa kad se resi, da se posao zavrsi brze tako sto ce se zavrsiti samo taj deo?Ove dve kuce se nalaze na parceli koja je 51% u vlasnistvu drzave Srbije, a 49% u privatnoj svojini. Kako onda ne moze drzava da otkupi taj ostatak i da se nastave radovi?
Pogledajte prilog 193749
Није ово државно, него је вероватно у поступку легализације, а из неког разлога када сте у легализацији, пренесе се имовина на државу а ви добијете право кришћења.Parcela 799m2,
Drzavna svojina 400, privatna 399.
Pogledajte prilog 193750Pogledajte prilog 193751Pogledajte prilog 193752
Obilaznica ide ka Kopaoniku/Aleksandrovcu, drugi put ide u industrijsku zonu i grad. Trebalo bi da je obilaznica ovo crno sto sam obelezio, neka me ispravi neko. Tak treba da izgleda, napravljen je samo deo.Bolje pitanje je zasto KS ima dve naplatne rampe tik uz grad, medjusobno udaljene 2km. Nesto sto je npr preko potrebnije Cacku u Trbusanima ili Beogradu u Resniku/Sremcici
Jedno pitanje, zar Krusevcu treba ovolika naplatna rampa Krusevac ISTOK? Nisam bas siguran...ovoliku rampu trenutno nema ni Preljina,ni Pakovraca (e), jedan NIS mozda ima ovoliku rampu...ali dobro...
Ne znam koliko je tacno, ali sam cuo da ce i Trstenik da ima veliku naplatnu, sa 7 prolaznih traka valjda. Ne znam cemu tolikoJedno pitanje, zar Krusevcu treba ovolika naplatna rampa Krusevac ISTOK? Nisam bas siguran...ovoliku rampu trenutno nema ni Preljina,ni Pakovraca (e), jedan NIS mozda ima ovoliku rampu...ali dobro...
Ne znam koliko je tacno, ali sam cuo da ce i Trstenik da ima veliku naplatnu, sa 7 prolaznih traka valjda. Ne znam cemu toliko
Mnogo je samo kad biju , rampi sto vise to bolje ovaj put ce se koristiti i za 100 godinaMeni to deluje previse za grad te velicine. Plus ce dobar deo trstenicke opstine da se iskljucuje sa AP u Velikoj Drenivi.