ZAK
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 19.11.2019.
- Pohvaljen
- 1.757
Što neće skoro? Šta koči asfaltiranje?Онда неће скор
Što neće skoro? Šta koči asfaltiranje?Онда неће скор
У међувремену је грађевински материјал у просеку отишао на горе 100%, сада су паре главни проблем!Kakve "pare"?! . . ovde se gradi iz uzetog kredita.
Meni su apsurdi neki drugi, a ne oni koje ti pretpostavljaš i na njih sam odgovaraš. Obavezno mešaš politiku u sve i svašta.Ако су теби апсурди . . .
Nemam uvida (niti želim da ga imam) u post na koji odgovaraš (jer sam te baljezgarije svakako stavio na ignore), ali bih se nadovezao na blajhanu plavušu i blokadu računa zbog 100 dinara poreskog duga. Problem je još gori: država, kako bi izvukla što više novca u budžet, polako davi domaću privredu raznim kontrolama, prekršajnim postupcima i sl. koji nemaju veze s vezom (ovo je sad stvar iz prve ruke, da ne kažem u brojnim postupcima učestvujem). Otprilike, namera je daviti zdrave subjeke ali ih ne ubiti. To je, naravno, teško izvodljivo.Занимљиво је да си сам лепо објаснио, оно што сам ја написао. Све је поскупело и извођачи су јако успорили изградњу, преговарају око нове цене за драстичну разлику у материјалу исте, због тога су паре проблем! Нико није написао да нема пара, само ће их требати поприлично више! Никога не мрзим и нисам катастрофичан, само сам тачно указао на проблем који је евидентан! Ја тебе не класификујем ни на који начин, па те молим да ни ти то не радиш! Ако су теби апсурди типа блајхана плавуша оштети епс за неколико милијарди еура и добије стан у Лондону за то, а неки несрећник има блокиран рачун због неког пренесеног дуга од 100,36 динара и гоне га извршитељи ( јуче чујем за то из прве руке) нормалне ствари. Наше реалности нису исте,
Bilo bi jeftinije ali na tom delu bi autoput morao ići nisko.Pogledajte prilog 140428
Zar nije bilo jeftinije da ovde Ibarska prelazi preko auto-puta, a ne obrnuto?
Ah da, nisam skontao Moravu u pozadiniBilo bi jeftinije ali na tom delu bi autoput morao ići nisko.
Pitanje je da li bi Morava mogla da ga poplavi.
Bravo Srki i hvala,ovi cevasto kutijasti propusti ima baš lepo idu od ruke.Do naplatne rampe u Preljini ostalo je jos nekih 1km da se trasira