Nisi ni mnogo promašio, jer se niška pruga poklapa sa Moravskim jedno 15km, pa tek onda ide ka jugu.u pravu si, ja sam prebacio skroz, on i kaže gore u intervjuu da je tek započeto projektovanje. a ja nisam ni gledao na mapi gde je đunis
Nisi ni mnogo promašio, jer se niška pruga poklapa sa Moravskim jedno 15km, pa tek onda ide ka jugu.
Pruga ide kroz tunele, a put preko brda Mečka.
Definitivno su rešili da zavrse ove godine do Vrnjačka Banje. Da su hteli a nisu, mogli su do Kraljeva ladno da zavrse do kraja ove godine. Druga stvar je i to da je ministar iz KS. Ekipa iz CA i KV totalno nezainteresovana. Šta ih briga što su nenormalne guzve od Cacka ka Kraljevu, kroz Mrcajevce gde ti treba i 10 minuta da prodjes. Šta ih briga za taj putni pravac ka Kopaniku, Kosovu i Crnoj Gori. Bitno je da će da se lepo do Vrnjačka banje dodje da bi proslavili Novu godinu.Od Adrana do Preljine nema radova dok se ne završi do Vrnjačke banje,valjda nam je postalo jasno da to namerno rade,izazivaju nezadovoljstvo ljudi i time ih nateraju na blokade određenih deonica koje nisu ni planirali da rade.Videđete kako će naprasno da se nađe rešenje u Mojsinju čim reše da rade trasu Preljina-Adrani.Isto kao i u Markovici.
megalomanski i nepotrebno, komotno je moglo da se ostavi i radi za 10 godina, a pritom ne resava ni probleme lokalnog stanovnistva i privrede.
Vesić je samo rođen u Kruševcu i ništa ga za njega ne vezuje, niti je grad od njega imao ikakve koristi. Verovatno se i ne seća kako Kruševac izgleda jer je posle rođenja živeo u Mariboru, osnovnu i srednju školu je završio u Kraljevu, fakultet u Beogradu, a gde i živi poslednjih 35 i više godina. Tako da je više vezan za Kraljevo i Beograd nego za Kruševac. A i ako ćemo iskreno, odluka da se prvo gradi deonica od Kruševca do Vrnjačke Banje je doneta i krenulo se sa realizacijom pre nego što je Vesić postao ministar.Definitivno su rešili da zavrse ove godine do Vrnjačka Banje. Da su hteli a nisu, mogli su do Kraljeva ladno da zavrse do kraja ove godine. Druga stvar je i to da je ministar iz KS. Ekipa iz CA i KV totalno nezainteresovana. Šta ih briga što su nenormalne guzve od Cacka ka Kraljevu, kroz Mrcajevce gde ti treba i 10 minuta da prodjes. Šta ih briga za taj putni pravac ka Kopaniku, Kosovu i Crnoj Gori. Bitno je da će da se lepo do Vrnjačka banje dodje da bi proslavili Novu godinu.