Nije mi jasno kako nikog ne udari struja dok kradu delove kontaktne mreže. U ovom momentu je na ogromnom broju kilometara pruge pokradena kontaktna mreža, nije to baš mali posao. Moguće da je organizovano u dogovoru sa nekim ko radi na železnici. Prije par godina su tako pokrali KM između Zagreba i Rijeke na preko 60 kilometara pruge i to po nepristupačnim terenima, ne znam dali su našli počinioce, ali definitivno je sumnjivo, takve krađe mora izvesti neko ko zna šta radi.
Ovo za šidske vozove sam davno pisao i stvarno je nejasno zbog čega ne puste do Stare Pazove kada nikakvog doticaja ne bi imali sa brzom prugom. Čak je i moguće da donekle podilaze autobuskim prevoznicima, pošto su im uzeli putnike bg-ns, pa da bar voze od Šida i Mitrovice. Sa ovom brzom prugom između Šida i Beograda, a pogotovo Mitrovice i Beograda se jako brzo stiže i definitivno da ide voz do Beograda ljudi bi prešli na voz koji je u prednosti i po brzini i cijeni, s tim da bi se sa presjedanjem u Staroj Pazovi najbrže i najjeftinije od Šida i Mitrovice stizalo i do Novog Sada i tu bi autobuski prevoz izgubio putnike, to mi je jedino racionalno objašnjenje pošto drugog nema.