Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
dal brate ti sam ne mozes da zaklucis da je u pitanju sanacija i popunjavanje livade koja je zarsla i koja nicemu nesluzi sem da ljudi bacaju smece na nju i da se okuplkaju psi lutalice?
Ako mislis na onu livadu preko puta Industrije precizne mehanike (tj sada sportskog centra), ona je predvidjena za Inkluzivni servisni centar za decu sa smetnjama u razvoju. Bio je organizovan Teleton na RTS-u početkom aprila i skupili su fina sredstva. Mislim da su još pre mesec dana ispitivali zemljište na toj parceli. Sama dinamika radova za sada nigde nije objavljena, kao ni sam projekat i sl. ali je definitivno tome namenjena.
Budući da se ona zvala g-đica (Adelin Paulina) Irbi, ulica bi valjda trebalo da se zove Irbina , jer ona nije bila g-đica Irbijeva. U Sarajevu je mis Irbina ulica. Da se zvala Meri, ulica ne bi bila Merijeva nego Merina.
Pa nije bas tako. Ispravno bi bilo ulica Mis Irbi jer kod nas formalno gledano u imenima ulica uvek rec "ulica" dolazi prva - dakle zvanicni naziv je "ulica Pere Petrovica" a ne "Perina ulica" ili "Petroviceva ulica". Primeticete da je u adresama uvek tako, i da na tablama rec "ulica" uvek stoji iznad, a ne ispod
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.