Šta je novo?

Minibus

Минибус или ти експрес линије у граду без Метроа су замишљене да становници Устаничке ако су се намерачили да крену до Бановог Брда са што већим комфором, и са додатним плаћањем... То што су са Е5 замислили, то ће бити бачене паре, јер ни за гориво по једном минибусу неће имати... Линије попут 33 и 50 су продисале са приватницима, обзиром да на 33 још трамваји покривају, па ситуација је ок, али опет без Метора и појачавања железничког превоза, аутобуски подсистеми и минибуси ће пуцати јер коме је у интересу да се возе ко свиње?
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=617716#p617716:3rlb8iti je napisao(la):
Norexan » Sub Apr 20, 2019 12:35 am[/url]":3rlb8iti]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=617710#p617710:3rlb8iti je napisao(la):
solecar » Суб Апр 20, 2019 12:20 am[/url]":3rlb8iti]Modifikuj malo tu liniju , dosta se poklapa sa linijom E2. Takođe , ja bih je stavio da ide Ustaničkom u oba smera.

Добро онда овако...

E3 Велики мокри луг (38) - Погон Космај -Аутопут - Аутокомада - Прокоп - Мостар - Чукаричка падина - Жарково центар - Церак виногради (52) - Видиковац. :kafa:
E3 DORĆOL /SRC "25. maj"/ - VELIKI MOKRI LUG

DORĆOL /SRC "25. maj"/ - Dorćol - Francuska - Trg republike - Terazije - Kralja Milana - Slavija - Bulevar Oslobođenja - Autokomanda - Kumodraška - Braće Jerković - Medaković III - Cvetanova ćuprija - Milošev kladenac - VELIKI MOKRI LUG



E7 POGON KOSMAJ - VIDIKOVAC

varijanta 1:

POGON KOSMAJ - Šumice - Ustanička - Autokomanda - Prokop - Mostar - Sajam - Radnička - Čukarička padina - Žarkovo - Cerak - Cerak vinogradi - Pilota Mihajla Petrovića - Patrijarha Joanikija - VIDIKOVAC



varijanta 2:

POGON KOSMAJ - Šumice - Ustanička - Autokomanda - Prokop - Mostar - Sajam - Radnička - Čukarička padina - Žarkovo - Cerak - Jablanička - Ratka Mitrovića - Kneza Višeslava - Patrijarha Joanikija - VIDIKOVAC

 
По мом мишљењу, за Е линије су дошли тешки дани од како је уведен Шверц-плус, па разлика у цени постаје огромна, са повећањем броја аутомобила, а без икаквих промена у јавном превозу, тако да платио више или мање све подједнако мили. Добро је и запажање да је са приватницима на неким линијама дошло до бар некаквог поштовања реда вожње, колико је то могуће са застојима.

Ако се озбиљно не прошири мрежа жутих трака, тешко да ће и ове линије опстати.
 
ја бих укинуо минибусеве, и возила искористио за линије којима стварно требају (типа 26Л), а те минибус линије пребацио у регуларне
 
Минибусеви нарочито Е1, Е2 и Е6 се воде борбе за место за стајање у оним шифоњерима од комбија, Е6 уме да буде гадан већ од Блока 45, исто и Е1.... Е2 превезе барем преко 2 до 3.000 људи дневно, и то је рентабилно, јер доста њих и стоје на Сајму!
 
Доста људи стоји већ на Бановом брду. Дебилизам је што не иде до Дунав станице а може.
 
E2 ide do Dunav stanice , zvanično. To što se to ne poštuje , to je druga stvar.
 
Званично да, али због радова иде до Теразија због чега немам појма.
 
Da li zna neko iz kog razloga je linija E9 trajno skraćena do Studentskog trga?
 
Има их и Бане на А1

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
 
Е2 већ дуже време иде само до Трга, зна ли неко зашто?
 
Moguće da im se ne isplati finansijski , ako se izuzme stanica u Francuskoj. Iz istog razloga E9 sdaobraća samo do Studentskog trga.
 
Нигде обавештења.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=765735#p765735:60nx4gkq je napisao(la):
Djole Pevcanin » 13 Avg 2020 15:56[/url]":60nx4gkq]Е2 иде до Трга што нема смисла.
Zašto ne ide do Dunav stanice kada je sve prohodno? Nije valjda da je izgubila toliko putnika da im se ne isplati više da ide dalje od Trga?
 
Не знам, једноставно, нема смисла. До трга се више користе 56 и 37.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
 
354Б у 17:30, не знам зашто је писало 365

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
 
Očigledno isti minibus radi i liniju 365, pa ga izgleda mrzelo da menja natpis. Ovo naravno pod uslovom da je ovo uobičajeno vozilo na liniji 354B.
 
Vrh