Delija":1hezxotj je napisao(la):Овакво безочне лажи и лудости су својевремно изјављивали и о Јеврејима...
Ако овде има нека душа која је мало темљније истраживала законодавство ЕУ чланица онда зна да српско законодавство даје убедљиво највећа права мањинама у Европи, поготово у поређењу са највећим и најразвијенијим европским земљама где неретко законодавство чак ни не препознаје националне мањине (Француска нпр). А ако је неко последњих година посетио западне престонице онда и зна да је Србија међу ретким европским земљама где мултиетничност функционише у пракси док је на том западу гетоизација па расном и националном кључу скоро свих великих градова у поодмаклој фази.
Вожд":2dln3zkf je napisao(la):Većina izbeglica iz Srbije su Romi. Uzrok njihovog bega jeste i diskriminacija u zemlji porekla, a EU bi morala da poveća pritisak na Beograd da konačno ostvari zaštitu manjina, smatra Kristof Haselbah.
nije istina, LK je na ciriliciDelija":1koyfyxf je napisao(la):Ја као Србин немам право да добијем лични документ на сопственом писму
u kom smislu nemas pravo?Delija":1koyfyxf je napisao(la):немам право на рад и уплаћивање доприноса, пензионог и здравственог осигурања
Ovo je istina, mada je Kosovo de jure u Ustavu a de fakto nezavisno, tako da i nije nasa teritorijaDelija":1koyfyxf je napisao(la):немам ни право слободе кретања а многи моји сународници на Космету се овог трена потпуно обесправљују уз помоћ актуелне квислиншке управе Србије
Oko ovoga i mozemo da se slozimo. Mi se za mnogo toga ne pitamo.Delija":1koyfyxf je napisao(la):То ме подсети, имајући у виду да се о Србији не одлучује у њој већ у иностранству значи да немамо ни право на заштиту, државу, војску, независно судство...
Potpuno bespotrebna i netacna (mozda i stetna) konstatacijaDelija":1koyfyxf je napisao(la):Најугроженија нацинална заједница у Србији су Срби
Пасош, возачка и саобраћајна су на латиници са изузетком назива самог документа.mekbejn":3qiatfi7 je napisao(la):nije istina, LK je na cirilici
У сваком. Моја генерација је генерација радника на црно. Ја ево гулим четврту годину тако. А да не причам тек какву неправду трпи моја породица у судском систему ове антинародне државе.mekbejn":3qiatfi7 je napisao(la):u kom smislu nemas pravo?
Ја сам навео аргументе због којих је та констатација тачна а ти си се сложио са половином тих аргумената. Нађи ми националну мањину која има исти број угрожених права у Србији као и Срби па да нам докажеш да моја констатација није тачна.mekbejn":3qiatfi7 je napisao(la):Potpuno bespotrebna i netacna (mozda i stetna) konstatacija
Delija":2dhy0xnf je napisao(la):Пасош, возачка и саобраћајна су на латиници са изузетком назива самог документа.mekbejn":2dhy0xnf je napisao(la):nije istina, LK je na cirilici
Вожд":5ugvfpvb je napisao(la):По мени возачка и саобраћајна и пасош треба да буду на српском - ћирилици и на енглеском.