Zlatni lav
Beginner
- Učlanjen(a)
- 14.01.2021.
- Pohvaljen
- 18
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=830740#p830740:1xdeegli je napisao(la):Mrguddd » Sub Mar 13, 2021 11:54 am[/url]":1xdeegli]Ovaj projekat izgleda bas lepo na slikama, nadam se da je i uzivo isti utisak. Jedno pitanje jeste li dobili kljuceve tj je li pocelo useljavanje?
očekivan datum izdavanja pozitivnog mišljenja o tehničkom prijemu objekta Merin Hill je između 15-tog i 31-og marta 2021. godine.
investitor planira da izvrši primopredaju stanova kupcima nakon pozitivnog mišljenja o tehničkom prijemu objekta i po isplati kupoprodajne cene od strane kupaca, počev od aprila meseca 2021. godine.
Obzirom da su skoro kupci dobili konacnu kvadraturu iz etaznog elaborata, mogu pokrenuti proces uzimanja kredita. Sam proces odobrenje kredita od momenta unošenja u sistem traje mesec do mesec i po dana minimum da se odobri. Meni je trebalo mesec dana da prikupim sva dokumenta. 22 og marta ce mi biti tri meseca od kada je moja aplikacija unesena u sistem. I još uvek čekam. Pri tom mi je traženo 30% ucesca i kad su rizici bili postavljeni pitali su me da li je moguce još ucesca da dam. Nije lak proces.