,, Zavera Boco zavera.,,
Od kada sam iz Bg pašaluka prebego u Banatski gde je sve ravno , uskoro cu da poverujem i u nj. palacinku teoriju. 

Svakodnevno broj AI ,,istinitih,, kreacija je u kvantnom rastu. Sobzirom da google pretraga za nekom informacijom se zasniva na prikazu brojcanosti tj popularnosti,  sve teže cemo doci na internetu do suviih istinitih stvari jer prvi broj rezultata bice AI predstave istine.
Trenutno završavam zidanje (sam svoj majstor) nekog mog mikro projekta i često se konsultijem sa AI jer nisam gradjevinarac.
Ne retko ga hvatam u bez potrebnim ne logicnostima nj. predloga u nekim detaljima
i kad mu to predočim on olako prelazi preko toga sa izjavom - ,,u pravu si to jeste,,- ..
Po meni broj takvih sitacija treba da je sve manje ali čini mi se sa protokom vremena ih je sve više tj sve slabije uči , sve je lošiji student . Verovatno zato što se rasplinjava sa što više pokrivanja raznih i sve brojnijih oblasti.
AI verodostojnost onda trpi. Razmišljam da ako tako nastavi da ce biti odbacen za potragu istinitih informacija, tj služice više kao sto je tik: tok malo zabave i malo novih ideja...