Šta je novo?

Mediji u Srbiji (TV, Novine, Internet, Radio..)

Ха! Ха! Ха!
1758298421042.png

Тешка ћурка или провокација просто, а текст је злонамеран. Не постоји албанска хаплогрупа, као што не постоји ни српска.

Juče sam u par navrata ispratio sajtove N1, NovaS i B92 oko pucnjave u Višnjici i ispostavilo se da niko nema validan izvor već pozivanje na druge medije i društvene mreže, sledile su ispravke naslova i teksta pošto je objavljeno da je žena smrtno stradala a kasnije da je životno ugrožena.

Pa mislim da je tu malo krivica i MUPa koji je verovatno bio škrt sa informacijama.

Meni takve novinarske greške ne smetaju, pogotovu ako se posle isprave. Smeta mi što su svi sa nekom agendom (ne samo kod nas nego globalno) i što umeju da budu aljkavi i lenji, na razne načine.

Da ali neko je izmislio da je osoba ubijena i svi su to bez ikvakve provere preneli da bi kasnije ćutke obrisali a neki se pravdali da su preneli pogrešno sa društevnih mreža. Evo tražim na istim portalima vesti o tom događaju ali ključno je da je Jago došao u Zvezdu.

Igor wrote:
,,.... Da ali neko je izmislio ... ,,

Najverovatnije jeste, sve se izmišlja čak i potkiva AI foto izradama.

Često pogledam kratke filmice orbitalnih preleta letelica sa i bez posade koje prkazuju ovaj naš globus.
Puno detalja panoramskih predela.... samo još nisam video da su u ,,sendvicu,, tih visina u kadru uhvatili i jedan avion iz tako gustog avio saobracaja koj bi zbog blizine kamere bio lako uočljiv.
Što dovodi u sumlju verodostojnosti tih ,,filmica,, i potvrdudu da su to sve radovi AIa.
Jbg. mediji, internet lažljive fatamorgane 😀

,, Zavera Boco zavera.,,

Od kada sam iz Bg pašaluka prebego u Banatski gde je sve ravno , uskoro cu da poverujem i u nj. palacinku teoriju. 🤣

Svakodnevno broj AI ,,istinitih,, kreacija je u kvantnom rastu. Sobzirom da google pretraga za nekom informacijom se zasniva na prikazu brojcanosti tj popularnosti, sve teže cemo doci na internetu do suviih istinitih stvari jer prvi broj rezultata bice AI predstave istine.

Trenutno završavam zidanje (sam svoj majstor) nekog mog mikro projekta i često se konsultijem sa AI jer nisam gradjevinarac.
Ne retko ga hvatam u bez potrebnim ne logicnostima nj. predloga u nekim detaljima
i kad mu to predočim on olako prelazi preko toga sa izjavom - ,,u pravu si to jeste,,- ..

Po meni broj takvih sitacija treba da je sve manje ali čini mi se sa protokom vremena ih je sve više tj sve slabije uči , sve je lošiji student . Verovatno zato što se rasplinjava sa što više pokrivanja raznih i sve brojnijih oblasti.
AI verodostojnost onda trpi. Razmišljam da ako tako nastavi da ce biti odbacen za potragu istinitih informacija, tj služice više kao sto je tik: tok malo zabave i malo novih ideja...

Stalno gledam i ne mogu da poverujem kakve postoje novinarske buba švabe
koje prate naše delegacoje na njihom putu po svetu.
Tom prilikom na novinarskoj konferenciji
umesto da nas obaveštavaju o onome šta su videli i čuli na licu mesta i da traže pojasnjenja i opcije sa tog namenskog dogadjaja ...
Novinarske buba švabe pitaju i interesuje ih prljav veš i djubre u domacem leglu , koje tog momenta udaljeno stotinama kilometra.
Pa što su išli i trošili pare na put ?
to nisu novinari nego obicne buba švabe koje sramote profesiju i ono malo pravih novinara što je još preostalo.
A tek naše delegacije.... umesto da odbiju odgovor na takva pitanja nego da se drže teme zbog koje su i došli u taj deo belog sveta , oni vrše i koriste bubašvabe za samo reklamiranje.
Jedno opšte zajednicko izvodjenje ,,rigoleta,, tj srpski receno povracanje 🤮

Poslednja izmena:
Samo da ostane zabeleženo da sada kada su hiljade studenata krenuli peške ka Novom Sadu, na RTS-u nema vesti o tome, ali zato je šesta vest o nekim ćacijima koji lažno pešače sa Kosova da podrže Hulju. Prva vest je, normalno, o Hulji i šta je doručkovao jutros.

Vrh