Šta je novo?

Mediji u Srbiji (TV, Novine, Internet, Radio..)

Ха! Ха! Ха!
1758298421042.png

Тешка ћурка или провокација просто, а текст је злонамеран. Не постоји албанска хаплогрупа, као што не постоји ни српска.

Juče sam u par navrata ispratio sajtove N1, NovaS i B92 oko pucnjave u Višnjici i ispostavilo se da niko nema validan izvor već pozivanje na druge medije i društvene mreže, sledile su ispravke naslova i teksta pošto je objavljeno da je žena smrtno stradala a kasnije da je životno ugrožena.

Pa mislim da je tu malo krivica i MUPa koji je verovatno bio škrt sa informacijama.

Meni takve novinarske greške ne smetaju, pogotovu ako se posle isprave. Smeta mi što su svi sa nekom agendom (ne samo kod nas nego globalno) i što umeju da budu aljkavi i lenji, na razne načine.

Da ali neko je izmislio da je osoba ubijena i svi su to bez ikvakve provere preneli da bi kasnije ćutke obrisali a neki se pravdali da su preneli pogrešno sa društevnih mreža. Evo tražim na istim portalima vesti o tom događaju ali ključno je da je Jago došao u Zvezdu.

Igor wrote:
,,.... Da ali neko je izmislio ... ,,

Najverovatnije jeste, sve se izmišlja čak i potkiva AI foto izradama.

Često pogledam kratke filmice orbitalnih preleta letelica sa i bez posade koje prkazuju ovaj naš globus.
Puno detalja panoramskih predela.... samo još nisam video da su u ,,sendvicu,, tih visina u kadru uhvatili i jedan avion iz tako gustog avio saobracaja koj bi zbog blizine kamere bio lako uočljiv.
Što dovodi u sumlju verodostojnosti tih ,,filmica,, i potvrdudu da su to sve radovi AIa.
Jbg. mediji, internet lažljive fatamorgane 😀

Vrh