Šta je novo?

LUX51 Bežanijska kosa [Stambeno poslovni kompleks | 65 000 m²]

Mozda je problem sa ovom gradnjom jos veci nego sto izgleda...
Kako shvatih iz nekog nevezanog razgovora, udovica Sase Popovica je tuzila suinvestitore na objektu Lux 51 (pokojni Sasa je bio treci investitor).
Ima li neko saznanja na ovu temu?
Nesto mislim, ako je ona tuzila, znaci da su je izradili, a ako su nju izradili, sta li se tek nama sprema?

Mozda je problem sa ovom gradnjom jos veci nego sto izgleda...
Kako shvatih iz nekog nevezanog razgovora, udovica Sase Popovica je tuzila suinvestitore na objektu Lux 51 (pokojni Sasa je bio treci investitor).
Ima li neko saznanja na ovu temu?
Nesto mislim, ako je ona tuzila, znaci da su je izradili, a ako su nju izradili, sta li se tek nama sprema?
Mi ovde sada na forumu možemo da nagađamo, najbolje bi bilo da oni koji su ih zvali, ili nmaeravaju podele sa nama informacije. Ja sam zvala pre par dana i rekli su kraj godine. U medjuvremenu vidim da rade... Mislim, ne znam, pokušavam da ostanem pozitivna koliko je moguce.

Mi ovde sada na forumu možemo da nagađamo, najbolje bi bilo da oni koji su ih zvali, ili nmaeravaju podele sa nama informacije. Ja sam zvala pre par dana i rekli su kraj godine. U medjuvremenu vidim da rade... Mislim, ne znam, pokušavam da ostanem pozitivna koliko je moguce.
Slazem se. Svi moramo biti pozitivni. Ipak, treba i ovo imati u vidu.
Ono sto je meni receno pre par dana je da ce se lamele A i B useliti u novembru a C u decembru. Za A i B je mozda i moguce ali za C je mnogo realnije da to bude februar - mart sledece godine.

Nemamo mi nista sa njihovim medjusobnim sudjenjima.U najgorem slucaju nacekacemo se kao sto i jesmo.I to je zaista lose po nas.Oni svakako ne znaju nista jer sad vise i nije do njih.Svima kazu drugacije u zavisnosti od strukture placanja da uzmu novac.Mi mozemo samo da pratimo zahteve da li su prosli i da se nadamo.Ostale stvare nisu prioritet u ovom momentu.

Meni su isto rekli kraj godine

Nemamo mi nista sa njihovim medjusobnim sudjenjima.U najgorem slucaju nacekacemo se kao sto i jesmo.I to je zaista lose po nas.Oni svakako ne znaju nista jer sad vise i nije do njih.Svima kazu drugacije u zavisnosti od strukture placanja da uzmu novac.Mi mozemo samo da pratimo zahteve da li su prosli i da se nadamo.Ostale stvare nisu prioritet u ovom momentu.
Vecina je vec sve isplatila. Vrv se informacije malo razlikuju u zavisnosti s kim razgovaramo. A upravo tako, možemo da pratimo APR portal i to je to. I da ih zovemo za neku dodatnu informaciju ako je imaju.

slazem se ali ima dosta koji nisu za lamelu B i jos vise verovatno za C i sad govore do novembra i kraj god ,razmicito svima a ja iskreno mislim da i ne znaju ,nego im je u interesu da uzmu jos novca.Ne kazem ni da im je u interesu da ovo sve stoji samo nije situacija dobra po kupce def.

slazem se ali ima dosta koji nisu za lamelu B i jos vise verovatno za C i sad govore do novembra i kraj god ,razmicito svima a ja iskreno mislim da i ne znaju ,nego im je u interesu da uzmu jos novca.Ne kazem ni da im je u interesu da ovo sve stoji samo nije situacija dobra po kupce def.
Za lamelu B je plaćanje bilo još u martu, čini mi se da nam je dopis stigao januara/februara, tako nešto. A sa foruma vidim da su pre par nedelja i kupce lamele C obavestili da je na 80%. E sad ne znam da li je moguce bilo odlaganje tog plaćanja... Da smo znali da imaju problem, moglo je možda i da se pregovara oko toga. Ovako isplaćujemo kredit uveliko.

a koliko cekati vi? Koliko je probijen rok? Kod nas je probijen rok za air port garden skoro vec 8 meseci ali jos uvek niko ne spominje tuzbe i svi kupci cute za sada

Ja nzm sta se desava ali ljudi se masovno zale. Pogotovo blok 65 gde je air port garden i jos 2,3 nova kompleksa … Nzm jel to bilo tako i pre normalno da se kasni toliko… ocigledno koči nesto, dal ova politicka situacija ili nesto drugo nzm… nama je rok bio januar 2025 i ne vidi se kraj radova jos uvek. Znaci slicna je situacija

Ja nzm sta se desava ali ljudi se masovno zale. Pogotovo blok 65 gde je air port garden i jos 2,3 nova kompleksa … Nzm jel to bilo tako i pre normalno da se kasni toliko… ocigledno koči nesto, dal ova politicka situacija ili nesto drugo nzm… nama je rok bio januar 2025 i ne vidi se kraj radova jos uvek. Znaci slicna je situacija
Kod nas u Luxu je najveći problem priključenje na komunalije, ali imam info da su rešili problem kolektora, da se lamela A i B useljavaju uskoro, a lamela C u januaru/februaru. Ono što je najbitnije, jeste da je kolektor rešen. Na kraju su kupci iz lamele C najbolje prošli.

Cisto sumnjam. Radovi za prikljucivanje na kolektor traju 3-4 meseca. Za to sto ce oni da smisle se ne dobija upotrebna dozvola.
Priključili su nas u Partizanske avijacije još u junu, samo sve ovo vreme se čeka da se zahtev i usvoji. Poslednju informaciju koju imam jeste da je to rešeno. I savetujem Vam da ne iznosite svoje lično mišljenje, nego isključivo informacije koje dobijete jer nema potrebe da se unosi dodatni nemir.

Priključili su nas u Partizanske avijacije još u junu, samo sve ovo vreme se čeka da se zahtev i usvoji. Poslednju informaciju koju imam jeste da je to rešeno. I savetujem Vam da ne iznosite svoje lično mišljenje, nego isključivo informacije koje dobijete jer nema potrebe da se unosi dodatni nemir.
Svi iznosimo svoja misljenja a njihovo smo citali u dopisu.Ako ste sigurni u tu info onda vi ne treba da imate nemir i ja zelim da verujem u vasu informaciju 😊

Svi iznosimo svoja misljenja a njihovo smo citali u dopisu.Ako ste sigurni u tu info onda vi ne treba da imate nemir i ja zelim da verujem u vasu informaciju 😊
E, pa manje sumnjajte i iznosite svoja mišljenja, a više zovite, smarajte i idite do ovih u Lux51, pa onda lepo napišite info koji ste dobili. Očigledno dosta vas i ne zna da su kopali u Partizanske avijacije. I ne pada mi na pamet da ulazim u dalju raspravu. Pozdrav.

Da li se zna u kojoj fazi je odobrenje za izdrau saobraćajnice iza zgrade. Važno je zbog prilaza garažama sa parking mestima.

Da li se zna u kojoj fazi je odobrenje za izdrau saobraćajnice iza zgrade. Važno je zbog prilaza garažama sa parking mestima.
E, pa manje sumnjajte i iznosite svoja mišljenja, a više zovite, smarajte i idite do ovih u Lux51, pa onda lepo napišite info koji ste dobili. Očigledno dosta vas i ne zna da su kopali u Partizanske avijacije. I ne pada mi na pamet da ulazim u dalju raspravu. Pozdrav.
Ja sam znala da su to priključenje najvećim delom rešili, mada ne kompletno, tako mi je rečeno. Ali je ostao kao veći problem okolna saobraćajnica, u smislu da će procedura trajati. Slazem se sa Vama, a to sam i sama zamolila da se drzimo informacija koje dobijamo iz Luxa.

Njihov jedini odgovor je da se radi na tome i biće. Nemaju nikakvu tačnu informaciju. Ranije mi je rečeno da je ispod te saobraćajnice ogroman vod struje i da ne znaju kako da ga izmeste.

Diskusuja u okviru ove teme mi je ponekad dosta infantilna.
Razumem i ljude koje cute, kazu slusaj sta ti kazu, veruj im. Bice te sve dobro. Znaju da su kupili stanove po cenama dosta nizim od trenutnih i plase se da ista kazu.
Ipak, toliko puta su vas do sada slagali sa tim rokovima, da mi je prosto neverovatno da iko moze da kaze uzdaj se informacije od Luxa.
A tu ulicu nece sigurno uraditi pre useljenja. Ne zato sto su se vodovi gle cuda stvorili, jer su oni bili i ranije i jako dobro poznati investitoru s obzirom da se spominju i u studiji uticaja zracenja. A decidno su tvrdili da ce srediti tu ulicu.
Ali sta se moze drugacije ocekivati ekipe poput Drcele i Ostoje. Nije da ih nismo znali.

Jel istina da cemo prve kljuceve dobiti tek za godinu dana?? Jel normalno da investitor kasni dve godine?

Moja prijateljica je imala slicno iskustvo u zgradi jos pre pet godina a zgrada i dalje stoji prazna i neuseljena !!!!

Na sta ovo lici, i sta kaze drzava i policija po pitanju ovih stvari?? Zasto uopste dobijaju gradjevinsku dozvolu ako unapred vide problem!!

hocu moje pare nazad i da se ugovor ponisti!!

Vrh