Šta je novo?

LUX51 Bežanijska kosa [Stambeno poslovni kompleks | 65 000 m²]

Pre par dana su ponovo podneli taj dokument, bice to ok. Nego mene brine priključenje na komunalnu infrastrukturu, to je vise od dva meseca u postupku i tek nakon tog dobijanja počinju sa izvođenjem radova. Ima li neko info na tu temu?
A radovi traju od dva do tri meseca... a tek ako ih odbiju... znaci nema useljenja na vidiku.

Da li Vam je stigao mejl za 80% izgradjenosti (lamela C)?
I planirano useljenje vise nije septembar, nego kraj godine..

Da li Vam je stigao mejl za 80% izgradjenosti (lamela C)?
I planirano useljenje vise nije septembar, nego kraj godine..
Nisam u C lameli ali da jesam, pitanje za njih, kako procenjuju 80% kada nemaju procenu za komunalnu infrastrukturu. Jer ako kreditni kupci na 80% povlače kredit, a papiri ni na vidiku, jasno je da slede ozbiljni gubici za nas.

Nisam u C lameli ali da jesam, pitanje za njih, kako procenjuju 80% kada nemaju procenu za komunalnu infrastrukturu. Jer ako kreditni kupci na 80% povlače kredit, a papiri ni na vidiku, jasno je da slede ozbiljni gubici za nas.

Ovo je standardno nažalost, 80% se procenjuje izgrađenost objekta, komunalna infrastruktura neophodna za priključke ne ulazi u to.

Plastično rečeno, objekat može doći i do 100% izgrađenosti, a da vi posle provedete x meseci čekajući da se ispune svi uslovi za tehnički prijem.

Generalno 80% znaci da su skinute skele sa objekta, fasada gotova i zavrseno sve iznutra, a parter i infrastruktura tu ne podlezu

Bas im se oduzila ova gradnja. Stalno pomeraju rokove. Jel ima neko novosti za penale, vidim da se u grupi pisalo za to?

Ovo je standardno nažalost, 80% se procenjuje izgrađenost objekta, komunalna infrastruktura neophodna za priključke ne ulazi u to.

Plastično rečeno, objekat može doći i do 100% izgrađenosti, a da vi posle provedete x meseci čekajući da se ispune svi uslovi za tehnički prijem.
Tako sam i mislila. Što znači da se i taj decembar procenio samo prema izgradjenosti.

I koliko je to sigurno da ćemo se useliti do kraja godine... i dalje čekaju priključenje na komunalije, ne znam ima li iko neke informacije, da li su uradili sve sto su trazili od njih... pitanje je
Jesu. Ali sad je grad na potezu da odobri neko proširenje saobraćajnice vrv Smolucke, plus komunalnu koja je delimično rešena ali ne u celini. To je info od pre mesec dana. Ako ima neko novije neka javi...

ja sam cula od decka koji je kupuio medju prvima stan i sad placa i kredit i rentira stan i njemu su tako rekli.Meni nema logike jer je to predugo ali mi nema logike ni septembar ..ali zasto bi lagali evo ne znam..
Septembar nema šanse, najnovije informacije su decembar. Oni još uvek čekaju da se usvoji zahtev priključenja na komunalije i zaštita od požara. Zahtev za komunalije su predali 16. 6. i još uvek se čeka. Od trenutka kad se zajtev usvoji, treba još 2, 3 meseca da se to sve realizuje. Sve drugo su nagađanja, jer samo se to čeka. Jedino ako neko ima informaciju da će se grad inatiti i odbijati taj zahtev naredne dve godine, onda ovo što su Vam rekli, ima smisla. Jer nikome od nas nisu rekli tu informaciju sem tom dečku, kako Vi kažete.

Zdravo svima, imamo stan u lameli A, zanima me da li može da se udje u stan i pogleda u kakvom je stanju i na koji na koji način? Stan je na poslednjem spratu

Zdravo svima, imamo stan u lameli A, zanima me da li može da se udje u stan i pogleda u kakvom je stanju i na koji na koji način? Stan je na poslednjem spratu

Pitanje koje sigurno nije za forumaše, nego za onog ko Vam je prodao stan.

Pozdrav, ja sam kupac stana u lameli B, međutim prema datima koje ste istakli mogu da primetim da primopredaja i dalje nije realizovana, čak ni za lamelu A. Da li imate neke nove informacije sa preciznijim datumima primopredaja stanova?
Jedina istina:

Oni još uvek čekaju da se usvoji zahtev priključenja na komunalije i zaštita od požara. Zahtev za komunalije su predali 16. 6. i još uvek se čeka. Od trenutka kad se zajtev usvoji, treba još 2, 3 meseca da se to sve realizuje.

Ako u septembru usvoje zahtev, do Nove godine si u svom stanu, ako ih odbiju, e onda nek nam je bog u pomoći.

Ja sam bila u stanu lamela B. Parket je komplet postavljen (osim lajsni) , vrata još uvek nisu. Informacija je da se i dalje čeka papirologija i nema procene kada će. Što se tiče samih radova pre decembra nema šanse a i oni se tako izjasnjavaju za lamelu B (kao i za C). Lamela A je pretpostavljam gotova. Papiri su definitivno najveća prepreka, a što se tiče radnika bilo ih je danas baš dosta na gradilistu.

Vrh