Pa da, njihov krajnji rok je jun za sve tri lamele, posle toga plaćaju penale.Za B je po ugovoru juni. U A je vec trebalo da se usele. Koliko vidim na APR-u, traljavo ide sa papirima.
Pa da, njihov krajnji rok je jun za sve tri lamele, posle toga plaćaju penale.Za B je po ugovoru juni. U A je vec trebalo da se usele. Koliko vidim na APR-u, traljavo ide sa papirima.
Imaju još dva ili tri meseca za visu silu, što se uobicajeno priznaje. I onda valjda penali.Pa da, njihov krajnji rok je jun za sve tri lamele, posle toga plaćaju penale.
Meni su rekli da useljenje u B ide pre C.Ja sam pitala za lamelu C, meni su rekli septembar.
I meni su rekli septembar.Ja sam pitala za lamelu C, meni su rekli septembar.
Penali idu posle juna. Od januara do juna imaju fore za višu silu.Imaju još dva ili tri meseca za visu silu, što se uobicajeno priznaje. I onda valjda penali.
Ja sam mislila da penali idu od juna kad je stavljeno u ugovoru da ce biti zavrseno pa do septembra.Penali idu posle juna. Od januara do juna imaju fore za višu silu.
Ja sam mislila da penali idu od juna kad je stavljeno u ugovoru da ce biti zavrseno pa do septembra.
Pa nije bas tako. Nadležni organi vraćaju (ne prihvataju) dokumentaciju jer je investitor nije pripremio kako treba. Tri puta im npr vraćaju elaborat o zaštiti od požara. To nije odgovornost gradske uprave već Lux-aJa imam kupljen stan u lameli A, po ugovoru krajnji rok (sa dodatna tri meseca kasnjenja) je bio 31.03.2025. Sto znaci da su penale trebali da mi plate pocevsi od aprila. Dobio sam odgovor od njih da nemam pravo na penale, jer razlozi kasnjenja su nadlezni organi, a ne Lux51. Oni inace nemaju pojma kada ce biti primopredaja ni za lamelu A, i za sve krive nadlezne organe.
Ja imam kupljen stan u lameli A, po ugovoru krajnji rok (sa dodatna tri meseca kasnjenja) je bio 31.03.2025. Sto znaci da su penale trebali da mi plate pocevsi od aprila. Dobio sam odgovor od njih da nemam pravo na penale, jer razlozi kasnjenja su nadlezni organi, a ne Lux51. Oni inace nemaju pojma kada ce biti primopredaja ni za lamelu A, i za sve krive nadlezne organe.
Nemam kupljen stan u LUX51 ali i kod mene ce investitor da kasni. Bas me zanima koje ce sve izgovore da vam daju i koliko ce para leci na kraju.Ja imam kupljen stan u lameli A, po ugovoru krajnji rok (sa dodatna tri meseca kasnjenja) je bio 31.03.2025. Sto znaci da su penale trebali da mi plate pocevsi od aprila. Dobio sam odgovor od njih da nemam pravo na penale, jer razlozi kasnjenja su nadlezni organi, a ne Lux51. Oni inace nemaju pojma kada ce biti primopredaja ni za lamelu A, i za sve krive nadlezne organe.
Oni rekose do septembra lamela CRadi se svakodnevno, lamela c kasni i ona ide poslednja čim reše papirologiju
Trebalo bi do februara da sve bude useljeno
Kada su to rekli?Oni rekose do septembra lamela C
Kad sam zvala da ih pitam, tad su mi rekli useljenje do septembra za lamelu C.Kada su to rekli?
Nadam se da je sveža informacijaKad sam zvala da ih pitam, tad su mi rekli useljenje do septembra za lamelu C.
Informacija od pocetka maja otprilike.Nadam se da je sveža informacija![]()