Šta je novo?

LUX51 Bežanijska kosa [Stambeno poslovni kompleks | 65 000 m²]

Ne mora nužno da se radi o štednji. Za ovaj tip objekata i nije loše da je parterno uređenje svedeno, tj. niže kako se ne bi vizuelno presekao i ovako uzak prostor.
Pogledajte West npr, Sve su žardinjere sa travom i niskim rastinjem. Stičete utisak da je prostor veći nego što jeste. Vizeulno imate bolji pregled itd.
Nije tako mali prostor, dovoljno je široko i diše, atrijumi su sasvim dovoljno veliki da mogu da prime neko drvo kao na renderu, ili čak zimzeleno/jelke kao npr u A bloku. Ovako je čist beton na svih strana, em je uokvireno sa sve 4 strane em je na zemlji beton. Meni je to npr baš važno (pored drugih stvari) jer je to jedini humani deo životnog prostora/kontakta sa prirodnom. I mnogo znači. Uostalom sva stara naselja imaju čitave parkove izmedju zgrada..ali evo doniracu im zelenilo, ponudicu se, bas me zanima reakcija :D

Da se ne lazemo svako ko je ovde kupio stan ispod 3000e/m2 može da pravi proslavu i da nas pozove sve... U vreme ludila sa cenama kada je na ovoj lokaciji nemoguće naći stan za renoviranje ispod 3300-3600, ovi materijali i ovaj projekat za npr 2800e/m2 je odlicna investicija.
Sunnyvile( Višnjicka banja) otislo na preko 3000e/m2
Mirijevo novogradnje na normalnim lokacijama 2400-2700e
Juce mi iskočila reklama Lestane residences 1950e + pdv
Ono što ovde ne valja jeste čekanje ali isplati se i to još kako.
Kao neko ko radi sa nekretninama i povezan je, znam 99% da ce sve biti useljeno do aprila meseca.
Svako ko se žali, može da otkaže ugovor, prodace vaš stan kao od šale za 3800- 4000e/m2

Vrh