Pa iskreno i taj Donji Dorcol i one sve stare zgrade i ulice i parkici okolo izgledaju kao Cernobilj. Ipak ce ovo biti pozitivna promena.
Први пут видим ове планове, штета ако их више нема.Kroz sredinu ide bici, a sa obe strane su pešačke koje vijugaju. Ne znam jel neko stavljao plan na forum, ovo sam našao sa sajta Remorkera, iako su skinuli slike pa jedino preko Gugla mi izlazi u nižoj rezoluciji.
Pogledajte prilog 244307
Tu se inače i vidi da su predvideli i uređenje ovog gornjeg pojasa između zgrada, odmah uz pasarelu, gde je sada parking.
Pogledajte prilog 244308
Први пут видим ове планове, штета ако их више нема.
Хвала. Добро је што је у плану интеграција са постојећим блоковским зеленилом. Штета је што ће се чекати ширење Дунавске на 6 трака за потпуно уређење и што ће до тад остати крш на ту страну.
Da planirano ali nije deo trenutnih radova, a bez tih celina nećeš imati jedan normalan spoj celog tog naselja sa parkom. Ja koliko vidim jedine veze sa stazama u parku planirane su upravo na tim tačkama gde se park širi unutar bloka.
Umesto da bude zelena oazaЛинијски парк не расте много у дужину, али расте у висину
Pogledajte prilog 244943
A sta predstavlja ovo?!Линијски парк не расте много у дужину, али расте у висину
Pogledajte prilog 244943
Бетончина да се угради фамилија.A sta predstavlja ovo?!