[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=864858#p864858:1q7omlr0 je napisao(la):
solecar » Pet Jul 16, 2021 12:53 pm[/url]":1q7omlr0]Nisu oni jedini koji glasaju u Beogradu, a i oni su najmanje bitni u celoj ovoj priči.
Slažem se da su nebitni, ali predstavljaju primer mnogo toga, pa između ostalih deo mase današnjih glasača. Da se vratimo temi i kontekstu:
Recimo da zaista izgrade ovaj park i vežu sve od Pančevačkog mosta, preko 25. maja, do Ade Ciganlije, recimo za 5 godina (ne gađam reaan datum, već potpuno proizvoljno lupam rok). Šta ostaje između Ade Huje i tog parka? Distrikt 9 čiji sam snimak postavio.
Pošto DragaSt smatra da je bolje da se ja ništa ne pitam (poruku je verovatno izbrisao tokom nekog lucida intervale), da sam i ja verovatno nečiji "bot", i da je ok sp..čkati 70 milki u betonski park pored favele, onda treba tog patriJotu smestiti u taj ekskluzivni deo grada, kada odluči da se vrati da živi život dostajan čoveka u domovini.
Ali da se nešto pitam, recimo od tih 70 miliona, bar 50 miliona bih uložio na rešenje problema nehigijenskih naselja, socijalnih problema u njima, obrazovanje, a maksimalno 20 na linijski park. Jer mislim da drveće i zelenilo ne treba da bude skupo kao gradski auto-put Novi Beograd - Surčin. I naravno, ne bih odobravao masovnu seču, investitorski urbanizam itd itd. Ah, da, 20 m je nedovoljno da se neko ugradi. Laku noć svima.