Šta je novo?

Lidl Beograd

Е јес и ја видео

Можда ће да отворе пре времена, кад заврше ову приступну улицу (а и да поруше циганмалу)

Italijanska policija uhapsila je 15 osoba u okviru istrage o ulasku kalabrijske mafije u italijanski ogranak nemačkog lanca trgovina Lidl.
Petnaest uhapšenih osoba, među kojima je i lokalni odbornik iz Milana, sumnjiči se da su isplatili određeni iznos novca porodice Laudan iz klana Ndrangheta kako bi dobili tržište ili radove za Lidl, rekla je zamenica tužioca iz Milana Ilda Bokasini.
Članovi klana "mogu da garantuju monopol na tim tržištima", objasnio je zvaničnik upoznat sa istragom.

http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?y ... id=1260929

Kontaktirali su me za neke inox elemente iz firme koja radi uzorak inox ograde za Lidl.
Treba im za objekat u Novoj Pazovi...ne znam jel uopšte napravljen Lidl tamo?

Zdravo moze da mi neko kaze dali ima jedan lild otvoren u srbiju ?

Добро дошао на форум @Влајко.
Нема још ни једног тц Лидл у Србији, сви ће бити отворени у исто време, значи почетком 2018.године. Таква је политика Лидла.

@Gaga

Gago, zasto ti i jos poneki forumasi koristite termin 'tc' uz lidlove objekte?
Dal to znaci da imate informacije (meni nepoznate) koje ukazuju da nece biti klasicni supermarketi, kao sto ih vidjamo po madjarskoj, austriji, nemackoj, hrvatskoj?

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Koliko se trenutno gradi Lidlovih objekata i koliko se planira da se otvori u prvoj turi?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=453279#p453279:14sb1b7x je napisao(la):
Гага » 24 May 2017 12:52 am[/url]":14sb1b7x]Добро дошао на форум @Влајко.
Нема још ни једног тц Лидл у Србији, сви ће бити отворени у исто време, значи почетком 2018.године. Таква је политика Лидла.
Pretpostavljam da je takva politika zato sto je vecina proizvoda koji ce se naci u srpskom Lidlu iz uvoza. Ne isplati se redovno snabdevati samo jedan ili dva zavrsena objekta direktno iz Nemacke, EU, ili lokalnog distributivnog centra.

Hvala gaga na odgovor tako da stalno pazarim u lild mogu da vam kazem da dobra roba pozz pariz

Отвориће 2018. а Лидл на Видиковцу је скоро готов. Каква је то логика?

Lidl supermarket i u Železniku?

Sekretarijat za urbanizam Grada Beograda oglasio je javnu prezentaciju urbanističkog projekta za izgradnju supermarketa Lidl u Železniku, u opštini Čukarica.

Prezentacija traje od danas, 5. juna, do sledećeg ponedeljka - 12. juna. Nosilac izrade urbanističkog projekta je beogradska firma Angosta.

Parcela na kojoj bi supermarket trebalo da bude smešten nalazi se u Ulici Darinke Radović u Železniku.

Izvor: eKapija

Logika je ta da ce većina objekta Lidla u Srbiji biti završena 30.09.2017. Posle toga počinju drugi talas izgradnje. Lidl posluje po principu avansnog plaćanja ili plaćanja do desetak dana. Kada bi otvarao svaki objekat posebno ne bi imao mogućnost kupovine veće količine robe i ne bi dobijao za to odgovarajuću cenu. Ovako u to vreme počinje da radi i distributivni centar u Pazovi i maloprodajni objekti širom Srbije.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=456137#p456137:rd2f25lz je napisao(la):
Homer Jay » Today, 16:11[/url]":rd2f25lz]
Lidl supermarket i u Železniku?

Sekretarijat za urbanizam Grada Beograda oglasio je javnu prezentaciju urbanističkog projekta za izgradnju supermarketa Lidl u Železniku, u opštini Čukarica.

Prezentacija traje od danas, 5. juna, do sledećeg ponedeljka - 12. juna. Nosilac izrade urbanističkog projekta je beogradska firma Angosta.

Parcela na kojoj bi supermarket trebalo da bude smešten nalazi se u Ulici Darinke Radović u Železniku.

Izvor: eKapija

Lokacija je možda preko puta KK FMP?
https://goo.gl/maps/msZPru5je7E2

Ne znam zasto, al meni se cini kao da ce ovde graditi kod vrtica: 44.729285, 20.381954
Mislim mozda gresim, al mi je tu smislenije... A i ta lokacija se odavno spominjala kao da ce neko graditi TC, pa cini mi se i IDEA je ovde trebala neku Super prodavnicu da gradi itd. U svakom slucaju super sto se mene tice gde god da je u Zniku :mrgreen:

Tu treba da ide stambeno poslovni objekat, tako da mislim da nije za lidl. Možda je ovde: 44.731934, 20.381782

Vrh