Danas su krenuli grubi zemljani radovi na prostoru nekadasnje fabrike HTZ opreme na Vidikovcu.
Plac je delimicno ogradjen gradjevinskom ogradom, a osim parkinga, deluje mi da ce i pesacka staza ka autobuskoj stanici na Ibarskoj magistrali otici u istoriju.
Makar dok traju radovi na objektu i parkingu.
Rooster Hill":1uv7v58s je napisao(la):
Lidl vec ima izgradjen ogroman distributivan centar pored novosadskog autoputa, te im jos jedan magacin u Beogradu, a posebno ovako mali nije potreban.
Gradi se jos jedan supermarket kao sto je to vec duze vremena poznato.
Iako mnogima nelogicna lokacija zbog blizine Lidl marketa kod TC Bazar, ovo je po meni odlicna pozicija, kako zbog petlovog i labudovog brda, tako i zbog onih koji ce magistralom dolaziti ovde u kupovinu, bilo iz zarkova i belih voda, bilo iz rusnja, sremcice, meljaka, barajeva itd.
gishko":1uv7v58s je napisao(la):
Ja sam skeptik pomalo jer se kod nas nadje uvek neko domaće govedo koje će da ubedjuje nadredjene da može da se radi i tri smene, praznicima, bez bonusa i sve zajedno za manje para, a sve kako bi se najviše uvukao u d*** "gazdi". Sa druge strane raja će da gundja sebi u bradu, da dok ispijaju kafe planiraju pobune, a kada dodje vreme za to svi će se praviti blesavi, čak i anonimno izbegavaju da kažu šta misle.
Nadam se da će Lidl biti iznad toga i da će zaista malo preokrenuti ovu situaciju, ali kad raja prihvata da je bičuješ, ne znam ko bi onda mogao da nam pomogne.
Sa akcentom na "gundjaju sebi u bradu dok ISPIJAJU KAFE"
Naravno da ce Lidl ponuditi bolje uslove, posebno u prvo vreme jer im kao novajliji u igri na nasem trzistu to treba ne bi li privukao kvalitetniju radnu snagu.
Radnicima i ljudima od akcije i ideje posao u Lidlu ce biti bolji nego kod drugih maloprodaja. Onima koji posao dozivljavaju 'reci mi sta moram' posao u lidlu nece odgovarati.
Rafovi u lidlu se uglavnom popunjavaju tipski modufikovanim kutijama, te nije problem sto to ne rade komercijalisti proizvodjaca robe (licno mi je takava praksa maksimalno odvratna, kao i razna ucenjivanja i nametanja od strane takvih kompanija).
E sad, malo se ovde frlja sa platama. Spominju se neki trgovinski lanci i neke plate koje nisu tacne i to znam sa 100% pouzdanosti.
Isto kao sto sa poprilicnom sigurnoscu mogu da kazem da je posao u maxi i tempo marketima danas pod belgijancima za nijansu losiji nego kao deo Delte, te malo smanjite emocije i po pitanju pljuvanja domacih ali i po hvalospevima stranih poslodavaca
Sent from my LG-D320 using Tapatalk