[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=864652#p864652:1igvfejl je napisao(la):PanicMechanic » Čet Jul 15, 2021 4:55 pm[/url]":1igvfejl]Почели у Лидлу да закључавају одређене артикле. Бежичне слушалице стоје у закључаној плексиглас кутији, и мораш да позовеш неког од запослених да ти откључа. Наравно никада нема запослених који ту дежурају, него мораш да јуриш људе који налете када ваде робу из магацина или слично, па да они зову неког ко ће да ти откључа. И када ти откључа, не даје ти артикал. Него каже, чекаће вас на каси број 2, рецимо. Дакле, не разумем. Шта тиме постижу? Да мање људи купе тај артикал? Да га нико не украде? А како ли ће толику кутију да украде, ја не знам. Да не би људи куповали превише комада (мислим по купцу)? Да не би људи отварали паковање? Шта је онда са другим артиклима...
Ако неко може да ми објасни овај идиотизам...
Ne kradu celu kutiju vec vade iz kutije i to rade za mnoge artikle, mislim kupci/lopovi. Skoro kada je zena kupovala one izolacione case cesto po neka fali u pakovanju tako da sada gledam prvo da li je kompletno pakovanje pa onda kupujem.