Šta je novo?

Lidl Beograd

Ja danas htedoh da kupim držač telefona za auto, kad niti jednog nema u prodavnici...
Prosto da ne veruje čovek da se razgrabe čak i držači telefona...

Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk

Ljudi su zainteresovani ali ima i preprodavaca, proverite na kupujem prodajem, sigurno ima desetine novih oglasa sa ovim proizvodom i to sa duplom cenom, tako je bilo recimo za lemilice skoro.

Sramota je da Lidl od samog početka obmanjuje ljude sa malim količinama iako se zna kolika je stvarna potražnja. Prave od svojih kupaca debile i majmune.

pa ne baš, marketing tim zna šta radi, po malo na kašicu da dodješ opet i opet i opet... Ili kupiš na kp gde obično bude 10% ili 20% skuplje.

Mislim da oni tokom akcije imaju kvote na dnevnom nivou, a naravno najviše nagrne prvi dan.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=839904#p839904:2ox3rzvx je napisao(la):
solecar » Čet Apr 08, 2021 7:33 pm[/url]":2ox3rzvx]Ništa novo. Ako hoćeš zaista nešto da kupiš, prvog dana u 4h da ustaneš i da sa prvim jutarnjim polaskom odeš do najbližeg Lidla i da zauzmeš red.
Ili poznajes nekog ko radi u Lidlu :sesir:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=839868#p839868:16pdq09g je napisao(la):
PanicMechanic » Čet Apr 08, 2021 4:28 pm[/url]":16pdq09g]Распродати момент кључеви првог дана. :mad:
Samo da te dopunim , ajde sto je prvog dana nego je prvog sata, ja bio u 8h i nije bilo vise.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=840156#p840156:3l7lvm6s je napisao(la):
Nex » Pet Apr 09, 2021 3:51 pm[/url]":3l7lvm6s]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=839904#p839904:3l7lvm6s je napisao(la):
solecar » Čet Apr 08, 2021 7:33 pm[/url]":3l7lvm6s]Ništa novo. Ako hoćeš zaista nešto da kupiš, prvog dana u 4h da ustaneš i da sa prvim jutarnjim polaskom odeš do najbližeg Lidla i da zauzmeš red.
Zar ne bese insajd informacija da je zaposlenima strogo zabranjeno da ostavljaju robu za "prijatelje" ?

Контактирао сам Лидл и кажу распродато у свим радњама првог дана. Али биће поново у понуди (и поново нестати првог дана)...

"Poštovani ,

Drago nam je što ste zainteresovani za naše proizvode, kao što ste naveli u Vašem obraćanju od 09.04.2021.

Ovim putem želimo da Vas obavestimo da je Ključ sa podesivim obrtnim momentom 1/2" stigao u sve naše prodavnice na dan početka akcije, ali se usled velikog interesovanja rasprodao i više ga nemamo na stanju u našim prodavnicama. Kako se naše akcije ponavljaju verujemo da ćete traženi proizvod naći u nekom narednom reklamnom terminu. Najbolji način da uvek budete u toku sa našim akcijama jeste da pratite naše reklamne letke i sajt http://www.lidl.rs.

Nadamo se da će neki drugi proizvod iz naše ponude zadovoljiti Vaše potrebe. Unapred hvala na razumevanju, nadamo se i radujemo Vašoj sledećoj poseti!"

Kupio sam za 800 din set prednjeg i zadnjeg svetla u Lindi, super su. Jedina mana je što nisu takva da se puna na USB već se mora baktati sa baterijama.

намерно дају мале количине, из 2 разлога, ем што им је лакше да се све одма распрода, да не морају да држе у магацину вишак, ем што кад је таква ситуација да се одмах распрода па људи долазе у ред пре отварања да купују тад се ствара још већа потреба људи да купују, виде ред, стану у ред, можда нешто и добију, тај менталитет

то задњих година раде произвођачи гејминг конзола, ако знају да 50 хиљада американаца оће да купи овог месеца, произведу 30 хиљада и још најаве где ће да буде, па се покупује све одма исти дан

боље произвођачима, боље продавцима, одлично препродавцима, само крајњи купац плати за бахаћење све тројце, ал ко шљиви купца кад је толко залуђен да је спреман да за глупости чека ко кр**** у реду пре отварања

Čak i kad ponove akcije sa nekim proizvodima, opet dopreme neku minimalnu količinu. Više puta sam izvisio za nešto što mi je baš bilo korisno, nebitno što je bilo na akciji, uzeo bih i da nije na akciji. Fora je što masa ljudi nagrne ujutro kada se Linda otvara. Više puta sam došao u Lindu oko 09:00 i već je bilo rasprodato to što sam tražio. Jedini siguran način da se u Lindi dođe do željenog artikla koji je na akciji od ponedeljka ili od četvrtka jeste da se dođe pre otvaranja, oko pola 7.

Lidl ja mislim da trenutno nije sposoban da uradi nabavku i raspodelu kako treba kao i na vreme da isprebacuje robu u druge radnje. Skoro kada su bili digitalni subleri drug bio i na vidikovcu i na trosarini i nema. Pitao menadzera da proveri da li ima u nekom lidlu, poslao mail, kazu nema sve rasprodato. Ja odem u onaj na adi, a tamo jedno 20 sublera.

Drug iz novog sada mi danas rece ovo

Lidl u NS ima baš problema jer pre koju nedelju kada su bili grčki proizvodi nije bilo ni musake, ni cacikija, ni još nekih popularnih stvari.
Sada im stoje bukvalno na gomili kada nije grčka nedelja.

Isto je sada sa benzinskim kosilicama, drug obisao sve lidlove u novom sadu i beogradu, nigde nema, a kao svuda je bilo 3kom ali se rasprodalo. Pa da se rasprodalo pisalo bi gde je stajalo, kaze cekao u redu da se otvori lidl i nije video nigde ni mesto gde se prodaju tako da 100% nije svaki lidl dobio, a onaj koji je dobio kupili su preprodavci.

Definitivno imaju neki problem ali im to ne smeta sve dok je guzva da ljudi stoje u redu. Zna marketing tim sta radi.

Ja posećujem onaj u Konjarniku i moram priznati da sam puno bio u protekle 2 nedelje zbog ponuda tehnike. Očigledno je da se neka roba na akciji razgrabi dok neku niko neće da kupi pa stoji i gomila se. Verujem da Lidl ima dovoljno podataka da mogu da rasporede dostavu robe tako da se pokrije potražnja mada što kažete to je verovatno i "udica" da uvuku potrošače u prodavnicu.

Hteo sam da kupim oštrač, koji se reklamira, ali nema. Čak mislim da ništa od alata iz kataloga nisam video. Nema ni udarnog odvijača, ni šrafilice,..

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=840160#p840160:1ec5qd6i je napisao(la):
zainteresovan » Pet Apr 09, 2021 4:00 pm[/url]":1ec5qd6i]
Zar ne bese insajd informacija da je zaposlenima strogo zabranjeno da ostavljaju robu za "prijatelje" ?
Ovo je Srbija, i nakovanj ćemo pokvariti a ne poslovnu politiku neke firme.

Inače od danas sve Lidl prodavnice rade od 08-22h

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=840156#p840156:1xq2lrp3 je napisao(la):
Nex » 09 Apr 2021 03:51 pm[/url]":1xq2lrp3]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=839904#p839904:1xq2lrp3 je napisao(la):
solecar » Čet Apr 08, 2021 7:33 pm[/url]":1xq2lrp3]Ništa novo. Ako hoćeš zaista nešto da kupiš, prvog dana u 4h da ustaneš i da sa prvim jutarnjim polaskom odeš do najbližeg Lidla i da zauzmeš red.
Vala ako mi za neku jeftinu pinklu iz Lidla treba njeno veličanstvo Veza, onda je 78 dana bombardovanja bilo premalo.

Kod nas se u Lidlu ne pridržavaju sopstvene politike da nema više od 5 istih artikala da se kupi. Šta očekujete onda?

Pogledajte-na-e-ponude-Stranica-6-Lidl-letak.png

"Količine primerne za domaćinstvo"

Mislim da je to 5 komada istog artikla, barem u Evropi.

Seti se šta je bilo sa pilićima.
Ljudi su uzimali čitave kutije

Isto se dešava i sa patikama,cipelama, alatom.

Dođu pokupe po 10-20 komada npr bušilica i onda preprodaju a niko ih za to ne opominje.

Baš jednom liku treba 10 bušilica za domaćinstvo.

ahaa, jedan kupac sa 5 istih artikala :D zvuči zdravorazumski ali je malo teško regulisati, ja prvi kupim karton sa 12 tetrapaka mleka... njima kao prodavcu je sve jedno ko kupi od njih

rešenje je da neko kontroliše preprodavce, ali ne znam da li postoji način za to kao što npr fizičko lice ne može da uveze veću količinu neke robe... probajte da naručite 10 komada nečega sa aliexpressa npr

Postoji način kao u nemačkom lidlu...ne može više od 5 bušilica npr da se uzme.
Ako neko uzme više zadrže mu na kasi ostatak
A to kod nas iz ko zna kog razloga ne rade

Evo ja sam bio juče do Linde da kupim onaj produžni kabl i kaže mi drugar koga sam sreo na ulazu da ako ne nađem ima gore na Medaku u toj Lindi. Verovatno idu na to da smo toliko očajni da ćemo da idemo do sledeće prodavnice samo zbog tog proizvoda.

Vitez Koja":2q5dud35 je napisao(la):
ahaa, jedan kupac sa 5 istih artikala :D zvuči zdravorazumski ali je malo teško regulisati, ja prvi kupim karton sa 12 tetrapaka mleka... njima kao prodavcu je sve jedno ko kupi od njih

rešenje je da neko kontroliše preprodavce, ali ne znam da li postoji način za to kao što npr fizičko lice ne može da uveze veću količinu neke robe... probajte da naručite 10 komada nečega sa aliexpressa npr
Nije im svejedno, jer je smisao "akcije" da dođeš kupiš to što si video na akciji, a onda vidiš još nešto što je u redovnoj prodaji i kupiš i to i ovo i ono...
Ako ću ja u sredu da pomislim:
To je na akciji od ponedeljka, do sada su preprodavci sigurno pokupili, neću da se cimam...

To njima sigurno ne odgovara...

Sent from my Redmi 8 using Tapatalk

Vrh