direktor
Professional
- Učlanjen(a)
- 10.10.2008.
- Pohvaljen
- 56.350
Kaceno je Odvratni raspored lamela ako je to kao zatvorski kazamat kameno je u temu razni projekti ili čak ovdjeГде има више о том пројекту?
Kaceno je Odvratni raspored lamela ako je to kao zatvorski kazamat kameno je u temu razni projekti ili čak ovdjeГде има више о том пројекту?
Нисам се довољно потрудио да ископам, ако неко има нека подели, молимKaceno je Odvratni raspored lamela ako je to kao zatvorski kazamat kameno je u temu razni projekti ili čak ovdje
Pa to je Ovča, nije Borča, lepo piše![]()
Novi stambeno-poslovni kompleks od 34.000 m² menja lice Ovče
U Ovči počinje izgradnja O Distrikta – devet lamela, 339 stanova i 383 parking mesta. Javna rasprava do 17. juna.www.palilula.info
Ima ovo a i jos jedan ali sad ne mogu da nadjem
Није, ово је план на крову постојећег тржног центра. Сада се насипа на парцели поред.Da nije ovo:
![]()
"On Top Living"- Stanovi iznad Stop Shop-a (ex Shoppi-ja) u Borči? - Moja Borča
On Top Living je nadgradnja jednospratnih ritejl parkova STOP SHOP kako bi se stvorili jeftini i ekološki prihvatljivi životni prostorimojaborca.com
BIG на Карабурми?Za ,,On top living,, u opisu pišu karaktetistike koje sam očekivao da postanu standard još pre 10 god.... Na žalost u Bg sa tim SVIM navedenim, nisam video ni jednu zgradu do sada tako da je to za nas još uvek čista SF![]()
Tu je bio krkljanac i pre Šopija, Lidla i mnogo čega...Ok, gradi se, ali i putna i druga infrastruktura to mora da prati. A ista je ostala zaglavljena u 1970-oj godini.Није, ово је план на крову постојећег тржног центра. Сада се насипа на парцели поред.
Уколико изграде оба + ово што се већ гради, биће ту фин кркљанац за неколико година.
Da nije ovo:
![]()
"On Top Living"- Stanovi iznad Stop Shop-a (ex Shoppi-ja) u Borči? - Moja Borča
On Top Living je nadgradnja jednospratnih ritejl parkova STOP SHOP kako bi se stvorili jeftini i ekološki prihvatljivi životni prostorimojaborca.com
Можда је Крњача на лошем гласуNova Krnjaca, Krnjača 2 ... itd
Ovako samo zbunjuju ljude davjuci im asocijaciju na skretanje sa Zrenjaninca iza Borce, za Ovcu a to je više kilometara nakon Pancevca i ako je prakricno uz samu staru Krnjacu izmedju sadašnjeg PA mosta i buduceg preko ade Huje.
Namera je očigledno zlo namerna čisto sludjivanje u orjentaciji i snalaženju ljudi u Bgdu.![]()
Није до тога, него због граница катастарских општина (које свакако углавном везе с мозгом немају), а по тим границама Овча чак избија на Дунав. Тај крај би реално требао да се зове Рева самоМожда је Крњача на лошем гласу.
Називи насеља на Левој обали су мало рогобатни већ, ја бих то све крстио другчије ако се прави ново. Наравно, никако нешто на енглеском језику, то би било много горе.
Odlicno pitanje, deluje da se ne oslanjaju.Ослањају ли се ови пројекти на градску железницу?